Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman dă de pământ cu fostul iubit: „M-am enervat foarte rău! El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui”.

Oana Roman dă de pământ cu fostul iubit: „M-am enervat foarte rău! El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui”.

Oana Roman și Marius Elisei, săgeți usturătoare în mediul online: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu. 10 ani am auzit acest discurs”

Oana Roman dă de pământ cu fostul iubit. Iată ce a declarat despre tatăl copilului ei!

Oana Roman dă de pământ cu fostul iubit

Oana Roman a auzit bârfele soțului ei de care s-a despărțit și a răspuns în consecință săgeților lui Marius Elisei!

„Au sărit deșteptele care îmi spun: „Nu te mai plânge că strângi după căței. Că tu ți-ai asumat să ai pui.Dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta.”, ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au. Am explicat că nu mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui. Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei. Pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile. El are bani doar de țigări și de băutură. Probabil de la mă-sa, nu știu.”, a declarat Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Vedeta i-a criticat starea financiară, aceasta precizând că Marius Elisei are bani doar de țigări și băutură:

„M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia. Eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât. În rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident. N-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui. Pe mine m-au costat peste 2.000 de euro. El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit. Tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte.”, a continuat Oana Roman.

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Oana Roman a auzit ultima remarcă a soțului, cel de care s-a despărțit! Acesta ar bârfi-o constant și nu-și face timp să vină în vizită la fata lor, de parcă nici nu l-ar interesa:

„A venit și răspunsul. Mulțumesc. Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun simț.

P.S. Ceri să-ți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc.”,i-a transmis Oana Roman fostului ei soț.

Marius Elisei, săgeți usturătoare în mediul online

Marius Elisei s-a mutat de acasă și a mărturisit, în mediul online, că nu mai vrea să aibă nici măcar o legătură cu fosta parteneră de viață. Acesta a striticat-o dur pe fosta sa parteneră de viață:

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. (…) Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a spus Marius Elisei, pe InstaStories, miercuri seară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: