Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, de urgență pe masa de operație. „Am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare”

Oana Roman, de urgență pe masa de operație. „Am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare”

Oana Roman a avut un atac de panică. Care a fost motivul: ”Uit să am grijă de mine”

Oana Roman a devenit foarte populară în mediul online în ultima perioadă prin aparițiile sale excentrice. Vedeta are o viață din ce în ce  mai tumultuoasă de la o vreme. În ultimul an a slăbit spectaculor, dar a avut parte și de un divorț, urmat mai apoi de o împăcare. Acum, Oana Roman trece prin emoții mari. Chiar ea a povestit că este nevoită să se opereze. Ce a pățit fiica lui Petre Roman.

Oana Roman are nevoie de operație

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, Oana Roman a povestit că este nevoită să se opereze. Vedeta a explicat că ea are o plasă și o operație cu o tăietură mare, care a avut scopul să îi susțină organele. Ea a declarat că în urma operației tăietura inestetică va dispărea și ea. Oana Roman a spus că a ales un spital privat și în luna noiembrie este programată pentru intervenție.

Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!„, a declarat Oana Roman.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme

Oana Roman a slăbit considerabil, lucru care se vede cu ochiul liber. Gurile răutăcioase au spus că îți editează fotografiile și că în realitate ea ar fi la fel de plinuță. Oana Roman a declarat că a slăbit 20 de kilograme și că visează la câteva îmbunătățiri.

Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă.„, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: