Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei. Ce i-a urat vedeta de ziua lui de naștere

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei. Ce i-a urat vedeta de ziua lui de naștere

GALERIE FOTO (4) Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei. Azi, partenerul de viață al Oanei Roman împlinește 36 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere, vedeta i-a făcut o declarație de dragoste publică. Cei doi s-au împăcat după ce au divorțat la începutul anului.

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei. Ce i-a urat vedeta de ziua lui de naștere

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei. Deși în luna ianuarie au divorțat la notar, Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea o șansă. Cei doi au împreună o fetiță, Izabela, în vârstă de 7 ani. În prezent, se bucură de momentele petrecute împreună și nu ezită să le arate internauților cât de bine o duc împreună.

Astăzi, Marius Elisei împlinește 36 de ani, iar cu această ocazie, Oana Roman și-a declarat dragostea pentru tatăl fetiței sale în cadrul unei urări postate pe Instagram. „La mulți ani! Te iubesc, îți mulțumesc și sunt recunoascătoare că ești în viața mea. Ești cel mai bun tată pentru Isa și un companion de nădejde. Să fim o viață împreună și să ne iubim mereu la fel ❤❤❤❤„, a fost mesajul Oanei Roman pentru Marius Elisei. Vedeta a postat și o poză în care apare alături de fostul soț, actualul iubit.

Oana Roman, dedicatie de dragoste pentru Marius

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Mulți s-au întrebat care este, de fapt, motivul pentru care cei doi s-au împăcat, având în vedere că au divorțat după opt ani de relație. Ulterior, Oana Roman a explicat de ce au luat această decizie. Se pare că cei doi nu au putut să stea departe unul de celălalt, iar la doar câteva luni de la separare s-a ajuns la împăcare. În urmă cu ceva timp, Marius Elisei mărturisea că încă o mai iubește pe Oana, dar aceasta nu credea că mai există cale de împăcare. Vedeta a declarat că nu își dorește să discute decizia nici măcar cu familia. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați’.„Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă’, a scris Oana Roman.

Vedeta tv a explicat că decizia lor de a se împăca este un asumată. Oana a explicat că s-au împăcat pentru binele familiei. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase’, a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat
Oana Roman si Marius Elisei

Cea mai bucuroasă este fiica lor, Isa, care își dorea foarte mult ca părinții săi s-au împăcat. În timpul acesta, Marius face deseori gesturi frumoase și cu declarațiile de dragoste la adresa fostei soții, actualei iubită. „Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: