Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a avut un atac de panică. Care a fost motivul: ”Uit să am grijă de mine”

Oana Roman a avut un atac de panică. Care a fost motivul: ”Uit să am grijă de mine”

Oana Roman a avut un atac de panică. Care a fost motivul: ”Uit să am grijă de mine”

Oana Roman a avut un atac de panică. Vedeta și-a anulat toate planurile de peste zi după ce i s-a făcut rău. Stresul acumulat a adus-o într-un punct limită. 

Oana Roman a avut un atac de panică. Care a fost motivul: ”Uit să am grijă de mine”

Oana Roman trece prin clipe cumplite în ultima perioadă, asta pentru că stresul acumulat a dus-o într-un punct limită. Vedeta a avut parte de un atac de panică și a fost nevoită să-și anuleze toate planurile pe care le avea pentru restul zilei.

Implicată în multe proiecte, cu o mamă bolnavă și o familie de care trebuie să aibă grijă, Oana Roman a ajuns în momentul în care a pierdut controlul. În urmă cu puțin timp, vedeta a avut un atac de panică și le-a dezvăluit incidentul neplăcut urmăritorilor ei de pe Instagram. Aceasta trebuia să ajungă după prânz la coafor, dar și-a anulat programarea în ultimul moment. Chiar pe drum spre salon, aceasta a suferit un atac de panică intens și a trebuit să renunțe la tot ce avea în plan, pentru a avea grijă de sănătatea ei.

”N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea”, a scris Oana Roman.

Mai mult, fiica lui Petre Roman a anunțat în august că își face un set complet de analize pentru că nu se simțea bine. Încă de atunci, vedeta vorbea despre oboseala acută pe care o resimte.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus fosta prezentatoare TV, în august.

Oana Roman are probleme de sănătate

Deși este într-o perioadă frumoasă din viața ei, împăcarea cu Marius Elisei, Oana Roman este neocolită de probleme. Mai exact, probleme de sănătate. Vedeta a mers, de curând, la medic și a aflat cu ce se confruntă! Medicii i-au spus Oanei Roman că are lipsă de fier și colesterolul mare. Vedeta se miră în ceea ce privește colesterolul, deoarece nu-l avea mărit nici atunci când avea câteva kilograme în plus.

„Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată”, a dezvăluit Oana Roman fanilor ei.

Oana Roman are probleme și cu tiroida și trebuie să reia tratamentul pentru a și-o readuce la normal. ”În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic”, a mai spus Oana Roman, pe Instagram.

Etichete: