Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Cei doi nu își mai reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Cei doi nu își mai reînnoiesc jurămintele

GALERIE FOTO (5) Oana Roman și Marius Elisei s-au decis.

Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Au divorțat la începutul acestui an, iar după câteva luni s-au împăcat. Oana Roman și Marius Elisei au decis să își mai dea o șansă și să își crească fiica împreună. Cei doi aveau în plan ca în această lună să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu și să organizeze o petrecere mare, dar au anulat toate aceste lucruri. Care este, de fapt, motivul?

Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Cei doi nu își mai reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Cei doi s-au împăcat după câteva luni de la divorț. Spre surprinderea tuturor, Oana Romna și Marius Elisei se gândeau ca în această lună să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu, și să dea o dublă petrecere. Ei bine, cei doi au renunțat la această idee și vor să o amâne pentru luna iunie a anului viitor. În 2022, Oana Roman  și Marius Elisei vor împlini 8 ani de căsătorie, dar și 8 ani de la botezul fiicei lor. Decizia a fost luată pentru că locuința lor e încă în amenajări, iar vedeta vrea să fie totul gata până atunci. ”Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a spus ea la Antena Stars.

Întrebată dacă vrea să se mai căsătorească, Oana a declarat că nu va mai face acest pas, pentru că lor le e bin e și fără a fi soț și soție la starea civilă. Vedeta a mai spus că în fața lui Dumnezeu oricum sunt căsătoriți, iar restul nu mai contează.

Oana Roman vrea să facă schimbări drastice în viața sa

Oana Roman a trecut de-a lungul anilor prin multe transformări. Vedeta a reușit să slăbească zeci de kilograme, să-și deschidă propria afacere, dar să se și ocupe de fetița sa. Recent, vedeta a fost întrebată de fanii săi ce ar schimba la ea, dacă viața i-ar permite acest lucru. Diva a recunoscut că își dorește să facă o schimbare legată de aspectul fizic, dar și una ce are legătura cu comportamentul ei față de situațiile prin care trece. ”Răspund eu prima. Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a fost scris Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman se confruntă cu unele probleme mai ales după ce a slăbit. Pentru că a dat jos brusc atâtea kilograme, pielea i s-a lăsat, iar cicatricile îi dau multe bătăi de cap. „De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am,” a zis Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: