Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online. Cum au reacționat internauții

Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online. Cum au reacționat internauții

GALERIE FOTO (4) Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online

Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online. Fiica lui Petre Roman și-a obișnuit fanii să pozeze în ipostaze inedite, mai ales după ce și-a schimbat stilul de viață. Recent, Oana și-a surprins fanii cu noile imagini. Invitată la o nuntă, iubita lui Marius Elisei s-a pozat pe un tractor.

Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online. Cum au reacționat internauții

Oana Roman s-a pozat într-o ipostază inedită și a urcat imaginile în mediul online. Face ce face și reușește să șocheze cu noile sale apariții. Invitată la o nuntă, Oana Roman s-a pozat pe un tractor. Surprinzător este faptul că a fost pentru prima dată când vedeta se afla atât de aproape de un tractor, având în vedere că a crescut la oraș, fără să fie înconjurată de asemenea utilaje. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, Oana s-a urcat pe tractor și a făcut câteva fotografii pentru a-și aduce aminte de acest moment. De asemenea, fiica lui Petre Roman nu a ezitat să împărtășească cu fanii din mediul online această amintire. ”Era un tractor la nuntă.. Au ieșit poze faine.. Practic am văzut prima oara un tractor de aproape și normal ca m am urcat pe el pentru poze”, a spus Oana Roman în dreptul fotografiei. Internauții au lăudată pe Oana pentru că a avut curajul să se pozeze urcată pe utilaj și să posteze imaginile pe rețelele de socializare.

Oana Roman s-a pozat pe un tractor

Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi că își dorește o schimbare din punct de vedere fizic, dorindu-și să ajungă pe mâna medicilor esteticieni. ”Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă” , a spus Oana Roman.

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a reușit să slăbească zeci de kilograme și și-a schimbat complet stilul de viață. Au avut loc câteva momente decisive în viața vedetei, motiv pentru care Oana a luat hotărârea că este momentul să schimbe ceva. La începutul anului a divorțat de Marius Elisei, tatăl fiicei sale, iar după câteva luni de pauză, cei doi s-au împăcat.
Oana declara că fostul soț era foarte romantic la începutul relației lor, iar de când s-au împăcat, Marius a revenit la vechile obiceiuri. În ceeea ce privește împăcarea, fosta prezentatoare tv a declarat că Marius a fost cel care a făcut primul pas. „A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilita de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar’, a mai spus Oana Roman.

De asemena, aceasta a spus că observă multe lucruri schimbate la Marius Elisei, iar acest lucru o bucură enorm. Oana a mărturisit că este conștientă că mai are și ea lucruri de schimbat la ea, dar cu timpul, vor elimina factorii care pot dăuna relației lor. „E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt”, declara Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: