Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl său, Petre Roman: „Mă doare fizic și psihic”

Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl său, Petre Roman: „Mă doare fizic și psihic”

GALERIE FOTO (3) Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl său, Petre Roman

Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl său, Petre Roman. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. Oana susține că cea mai mare durere a sa este faptul că părinții nu au fost lângă ea atunci când era o adolescentă. Funcția de stat a lui Petre Roman nu i-a permis să petreacă mult timp cu fiica lui.

Oana Roman, mărturisiri dureroase despre relația cu tatăl său, Petre Roman: „Mă doare fizic și psihic”

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de fani. Vedeta le-a vorbit recent despre relația pe care o are cu tatăl său, Petre Roman. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că în copilărie nu a avut parte de atenția părinților ei. Oana Roman ține foarte mult la părintele său și și-ar fi dorit să aibă o relație mai apropiată cu el.

„Imediat după Revoluție, când părinții mei nu mai aveau timp de mine, din păcate, a fost poate cea mai grea perioadă din viața mea. Eram adolescentă, nu eram pregătită pentru acele momente, mă simțeam foarte singură, deznădăjduită, nu știam ce va urma, așa că m-am gândit să cumpăr un câine. Am fost în Piața Obor, și am văzut un câine alb pătat cu negru, nici nu știam ce rasă e, mi s-a spus că e o rasă de câine foarte mare, Dog German.Am luat puiul cel mai mic și mai amărât. Apoi, a devenit un câine superb, era ca un vițel de mare. Nu am avut însă parte de el. În 1991, în momentul în care au venit minerii și a trebuit să plecăm de acasă, l-am lăsat în grija celor care păzeau locul, dar a fugit pe poartă.Nu l-am mai găsit niciodată, am suferit foarte mult. Acum am doi câini, pe Bubble, un Bulldog Francez”, a declarat vedeta conform ego.ro.

Oana Roman: „Noi ne vedem mult prea rar”

Petre Roman a fost premierul României, iar cariera sa de politician nu i-a permis să petreacă mult timp cu fiica sa. Acesta are un program încărcat și este nevoit să meargă des în Elveția, acolo unde susține cursuri la o universitate. Oana regretă că nu petrece mai mult timp cu tatăl ei, dar mai ales că acesta nu este o prezență constantă în viața fiicei sale, Izabela. „Tata nu s-a mutat definitiv din țară, va merge mai des acolo, în Elveția, are cursuri de ținut și treabă la acea universitate, unde este președinte, însă sub nicio formă nu se va muta. Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare.

Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc.Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: