Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman, pusă la zid de sora ei. Ce a deranjat-o enorm pe Catinca

Oana Roman, pusă la zid de sora ei. Ce a deranjat-o enorm pe Catinca

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni.

Catinca Zilahy, în vârstă de 56 de ani, a criticat ferm decizia Oanei Roman de a organiza o înmormântare de lux pentru mama lor, Mioara. Oana a apelat la serviciile Gabrielei Lucuțar, cunoscută sub numele de Regina Întunericului, pentru a organiza un eveniment extravagant, în care coliva Mioarei a fost încrustată cu foiță de aur. Ceremonia s-a transformat într-un spectacol grandios, iar lumea s-a adunat în număr mare pentru a lua parte la acest eveniment sclipitor.

La funeraliile fastuoase ale Mioarei Roman, mulțimea s-a adunat într-un imens tumult, luptându-se pentru pachetele îmbelșugate cu bunătăți care au fost distribuite în scopuri caritabile. Gabriela Lucuțar a orchestrat întreaga înmormântare conform dorinței Oanei Roman, care a insistat asupra fastului. Oana Roman a dorit doar ce este mai bun pentru mama ei: de la un sicriu alb și flori albe, până la o limuzină gri care a transportat corpul neînsuflețit al Mioarei la cimitir.

„Eu voiam ceva mai discret”

Cu toate acestea, Catinca Zilahy nu a fost de acord cu ostentația excesivă de la înmormântarea mamei lor: „Eu voiam ceva mai discret!”. Chiar dacă Oana a fost cea care a îngrijit-o cel mai mult pe Mioara în ultima perioadă a vieții sale, Catinca a acceptat evenimentul, deși nu a fost deloc încântată de aglomerația și luxul exagerat prezent la funeraliile Mioarei.

În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei a fost coborât în groapă, Catinca s-a retras discret în spate și a evitat ochii curioșilor, care doreau să asiste la acest moment trist al înmormântării mamei lor.

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a dezvăluit Catinca la Metropola TV.

Oana s-a simțit atacată și a reacționat

După moartea mamei lor, cele două surori nu par să fie în relații foarte apropiate. Deși au îngropat securea războiului, vizitele între ele sunt rare și distanța emoțională persistă.

Oana Roman a organizat recent parastasul de 40 de zile pentru mama ei, însă a fost criticată online pentru faptul că nu pare să poarte doliu corespunzător. Fanii săi de pe mediul online au adus această chestiune în discuție, iar Oana s-a simțit atacată și a reacționat într-un mod ferm la aceste acuzații.

„Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba vă îmbrăcați un an în negru și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții. Asta apropo de cei care se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viața voastră, că eu nu dau lecții NIMĂNUI. PUNCT!”, a fost mesajul acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: