Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, răspuns pasiv în ceea ce privește relația ei cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Petre Roman, apropiat de nepoată

Oana Roman, răspuns pasiv în ceea ce privește relația ei cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său. Petre Roman, apropiat de nepoată

Oana Roman

Oana Roman, trăiește o suferință continuă de când tatăl său și mama ei și-au separate viețile. Acum, Petre Roman și-a refăcut viața, timp în care Mioara Roman se zbate prin spitale. De curând, vedeta a explicat pe scurt ce realție are cu actuala soție a tatălui său.

Ce relație are Oana Roman cu Silvia Chifiriuc, soția tatălui său

Tatăl Oanei Roman și-a refăcut viața alături de cântăreața Silvia Chifiriuc, în vârstă de 49 de ani care i-a dăruit și un copil, pe Petruș.

Întrebată despre relația pe care o are cu actuala soție, Silvia Chifiriuc, răspunsul Oanei Roman a fost tranșant și pasiv:

„Nu avem relații. Și nici nu vreau să discut asta”, a spus Oana Roman pentru „Click!”.

Petre Roman, relația cu nepoata

Oana Roman a reușit să se apropie cu pași mici de tatăl său, mai ales de când a născut. Fetița ei are o relație frumoasă și strânsă cu bunicul:

Isa îl iubește foarte mult și e fascinată de el. A văzut și a înțeles ce mare personalitate este el.

Când mergem la el îl întreabă tot felul de lucruri, discută și au o relație ok. Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar am un program agitat, el la fel, e și președintele unei universități din Elveția. O parte din timp și-o petrece și acolo. Încercăm să ne vedem mai des, dar nu ne iese întotdeauna”, a mărturisit aceasta pentru aceeași sursă.

Mama Oanei Roman, stare de sănătate „staționară”

Oana a explicat de curând cum se mai simte mama ei, Mioara Roman:

„E staționară, atât de bine cât poate fi în condițiile date. Mă strădui în fiecare zi ca ea să fie ok, să fiu lângă ea, să primească toate îngrijirile de care are nevoie.

Are și zile mai bune, și mai rele. Necesită îngrijiri și monitorizare permanentă. Are nevoie de tratament, de kinetoterapie, de masaj. Dar eu mă duc la ea în fiecare zi, vine la noi la masă, mergem la coafor, ieșim.”, a conchis Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: