Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, războiul kilogramelor! Ce dietă ține acum

Oana Roman, războiul kilogramelor! Ce dietă ține acum

Oana Roman a intrat într-o criză față de kilogramele pe care le-a luat cu ocazia sărbătorilor pascale. Aceasta recunoaște ca a luat în greutate 3 kilograme. Întotdeaua a dus o luptă cu kilogramele însă acum le-a declarat război! Află ce dietă ține acum

Oana Roman: Dietă bazată pe fasting

Dieta pe care o ține Oana Roman în războiul kilogramelor este bazată pe fasting, adică se înfometează. Aceasta nu mănâncă ore în șir și a reușit să bată chiar recordul:

 „De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, pentru cei de la „Click!”.

Oana Roman: „Trebuie să strângem și bani că nu e deloc ieftin!”

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au mai povestit reporterilor că s-au apucat de amenajările din curtea casei lor, dar că el va fi de fapt creierul acestei operațiuni:

„Ne pregătim să începem amenajările în curtea casei! A trebuit să vină vremea propice pentru ca să ne apucăm și noi de lucrări. Trebuie să strângem și bani că nu e deloc ieftin! Sper ca într-o lună să începem lucrările pentru că s-a organizat Marius, ca să nu facă pe bucăți, cum a făcut astă-vară.

Vrea să facă totul odată. Sper ca, din momentul în care va începe, într-o lună să fie gata cu toate. Trebuie să-și facă echipa, că nu poate singur să le dovedească pe toate de unul singur. Să adune toate materialele, ca să meargă totul șnur”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, vacanță de vis

Cât timp, Marius va rămâne acasă să amenajeze curtea vilei, Oana Roman va pleca cu fiica ei, Izabela, într-o vacanță de vis:

 „Vreau să plecăm în Deltă câteva zile, eu cu Iza. Pe Marius îl lăsăm să termine curtea. N-am mai fost cu pandemia asta de doi ani și îmi e tare dor de Deltă. Când ia Iza vacanță în iunie mergem în Deltă câteva zile.

După care vreau să ajungem neapărat pe Coasta de Azur, îmi iau și casă acolo, nu am renunțat la idee, sunt prietenele mele acolo. N-am lipsit decât în anii cu pandemia”, a concluzionat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: