Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Sursa foto: Instagram

Lumea întreagă a rămas înmărmurită după ce Rusia a început atacul asupra Ucrainei. Printre românii înspâimântați de cele întâmplate în țara vecină, se numără și Oana Roman.

Fiica fostului premier Petre Roman a vorbit despre atacul Rusiei, de la primele ore ale dimineții, din Ucraina. Oana Roman spune că îi este teamă pentru viitorul nostru. Vedeta a postat un mesaj pe conturile personale de socializare!

Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Încă de la primele ore ale dimineții, Oana Roman a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că îi este teamă pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, asta deoarece ceea ce se întâmplă este la doar un pas de noi.

Mai mult decât atât, fiica fostului premier Petre Roman a ținut să precizeze că ceea ce noi trăim astăzi s-a mai întâmplat în urmă cu 100 de ani, când a fost și pandemie de gripă și război, la fel cum trăim noi în zilele de azi.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani.

Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman ar renunța la viața în România: „Viitorul nu sună bine pentru România”

În iunie 2021, Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că ar renunța la viața în România, deoarece „viitorul nu sună bine pentru România”, susține ea.

Oana Roman a spus pe pagina sa de Instagram că „nimic altceva” nu o ține în România și rămâne în țară doar pentru mama sa.

„M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta!

Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a mărturisit Oana Roman atunci pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: