Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a filmat în pat cu Marius Elisei. Ce s-a vazut în filmare? Internauții sunt revoltați

Oana Roman s-a filmat în pat cu Marius Elisei. Ce s-a vazut în filmare? Internauții sunt revoltați

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată de Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei pare să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Culmea, divorțul celor doi este un caz aparte, deoarece acest lucru i-a apropiat mult mai mult. De când Marius Elisei a revenit în locuința Oanei Roman, aceasta nu ezită să publice zilnic filmări cu el. De această dată a atras atenția internauților printr-o filmare deocheată. Ce a putut să publice Oana Roman pe profilul ei de Instagram.

Oana Roman l-a filmat pe Marius Elisei într-o ipostază îndrăzneață din nou

Dacă săptămânile trecute Oana Roman a publicat imagini cu Marius Elisei gol pușcă, de această dată vedeta a avut grijă ca soțul ei să aibă măcar o pereche de boxeri. Oana Roman a publicat mai multe filmulețe pe pagina sa de Instagram în care soțul ei apare în pat alături de ea și fiica lor, purtând doar o pereche de boxeri gri.

Internauții au fost șocați la vederea imaginilor. Se pare că ce doi sunt atât de apropiați de urmăritorii din mediul online încât nu se sfiesc să publice lucruri intime. Marius Elisei nu părea deloc deranjat de faptul că soția sa îl filmează abia trezit din somn în timp ce stă dezbrăcat în pat, ba mai mult se amuza pe marginea acestui lucru.

sursa foto: instagram

Marius Elisei, gol pușcă pe internet

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a publicat o filmare în care apare alături de Marius Elisei complet dezbrăcat. Oana Roman a făcut o mișcare îndrăzneață spre amuzamentul internauților, dar a sters videoclipul, probabil din cauza reacțiilor negative ale cârcotașilor.

Oana Roman apare în videoclip purtând o rochie lungă neagră cu care Marius Elisei se ajuta să își acopere goliciunea și zonele intime. Filmulețul a fost hazliu, mai ales că au fost câteva momente în care Marius Elisei era cât pe-aci să arate mai mult decât și-ar fi dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: