Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a răzgândit și a mutat-o pe Mioara, mama sa, din apartament. Care este motivul și unde se află acum

Oana Roman s-a răzgândit și a mutat-o pe Mioara, mama sa, din apartament. Care este motivul și unde se află acum

Mioara Roman a fost internată din nou în spital.

Mioara Roman are probleme de sănătate serioase. De ceva timp, din nefericire, ajunge adesea pe mâna medicilor. După ultima sa externare, Oana a luat decizia să o ia acasă la ea, dar acum s-a răzgândit. Care este motivul.

Mioara Roman locuiește la hotel

Oana Roman a fost mereu grijulie cu mama sa. Lunile trecute, Mioara Roman a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate. Fiica sa Oana, a decis la momentul externării că trebuie să o ia pe mama sa acasă la eapentru a fi supravegheată constant. La acea vreme, Mioara Roman a declarat că se simte extraordinar în casa Oanei și că Marius, ginerele ei o răsfață cum știe el mai bine. Acum, Oana Roman a dezvăluit că a dus-o pe mama sa la un hotel deoarece casa ei este în renovări. Vedeta a precizat că atunci când locuința va fi pusă la punct, Mioara Roman se va întoarce la ea.

Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta.„, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni televizate.

Catinca Roman, dezvăluiri fără perdea despre copilărie

Catinca Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit deschis despre viața ei în familia Roman. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a dezvăluit că mereu a fost o fire introvertită și că la prima sa întâlnire cu Petre Roman a primit în dar de la acesta o bicicletă. Catinca Roman a spus că a simțit cum părinții ei făceau diferențe între ea și sora sa Oana. Catinca a ținut să precizeze că în niciun caz nu a fost vorba de lucruri materiale, ci sesiza aceste diferențe în comportament și afecțiunea primită.

Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.

Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut. S-au făcut diferențe la noi în casă, între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel, mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana.„, a mărturisit Catinca Roman în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: