Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a tuns! Cum arată vedeta după transformare

Oana Roman s-a tuns! Cum arată vedeta după transformare

GALERIE FOTO (4)

Oana Roman și-a pus din nou fanii pe jar. Soția lui Marius Elisei a impresionat din nou, după slăbirea spectaculoasă. Vedeta i-a lăsat cu gura căscată pe fani după ce și-a făcut o transformare spectaculoasă și s-a tuns. 

 

Cum arată Oana Roman acum

Oana Roman a arătat că nu se teme de schimbări. Soția lui Marius Elisei a devenit un exemplu pentru multe persoane, după ce a reușit să slăbească miraculos. De data aceasta, vedeta a ales să își impresioneze altfel fanii și s-a tuns.  Oana Roman a reușit să stârnească din nou atenția internauților după transformarea spectaculoasă de look.

Diva este mereu transparentă cu fanii și el împărtășeșește orice aspect din viața ei. Astfel, mai nou, vedeta le-a arătat fanilor că s-a lăsat pe mâna celor mai buni hairstyliști și s-a arătat mai mult decât mulțumită de rezultat.

Oana Roman a mărturisit pe pagina de Instagram că a primit o mulțime de comentarii de la fani, care i-au apreciat transformarea spectaculoasă și care au lăudat-o.

Soția lui Marius Elisei a transmis, cu această ocazie, că nu a mai avut părul atât de scurt din perioada studenției, arătându-se mulțumită de curajul de a face acest lucru din nou.

,,Wow! Am primit zeci de mesaje de la voi în care îmi spuneți că vă place tunsoarea mea cea nouă și noul meu look. Sinceră să fiu, și mie îmi place foarte tare. N-am mai avut părul atât de scurt de când eram în facultate, cred, dar îmi place foarte tare. Acum trebuie să am grijă ca el să se regenereze și vă țin la curent. Vă pup!”, a spus Oana Roman la InstaStory.

 

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice

Oana Roman a arătat cu timpul că vorbește deschis despre orice subiect și că este transparentă din orice punct de vedere. Mai mult, soția lui Marius Elisei nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume niciodată, motiv pentru care a ales să spună adevărul despre operațiile estetice.

”Am 45 de ani. N-am fost în viața mea la doctorul la estetician. N-am botox, n-am operații la față, n-am fire, nici măcar cremă nu-mi dau decât când îmi aduc aminte. Și arăt așa! Fără machiaj, fără filtre! Deci calm sau unfollow. Punct”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul de Instagram .

Mai mult, ca să își susțină poziția cu privire la operațiile estetice, soția lui Marius Elisei s-a fotografiat complet nemachiată și naturală.

Cu această ocazie, Oana Roman nu a ezitat să le critice pe femeile care folosesc filtre pentru a arăta mai bine.

”Ați făcut multe dintre voi o obsesie bolnavă de-a dreptul cu editările și filtrele. Calmați-vă. Trăiți într-o realitate paralelă cu obsesii pe care vi le bagă alții în cap și nici nu vă dați seama că nu gândiți cu propria conștiință”, a mai spus Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: