Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

GALERIE FOTO (2) Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate.

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă. Recent, Oana Roman și-a anunțat fanii că nu se simte bine, fiind nevoită să stea la pat. Mai mult, iubita lui Marius Elisei și-a făcut testul de COVID-19.

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Fiica lui Petre Roman le-a spus fanilor din mediul online că nu se simte bine. Vedeta a postat un clip video pe rețelele de socializare unde mărturisea că are nasul înfundat și tușește. Deși a luat multe pastile, starea ei de sănătate nu se ameliorează. Ba chiar s-a testat de COVID-19, dar rezultatul a fost negativ. Oana Roman speră să-și revină cât mai repede și să-i treacă aceste stări. ”Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, probleme de sanatate

Vedeta le-a spus internauților că astăzi ar fi trebuit să participe la ziua de naștere a Bellei Santiago, dar nu va putea merge din cauza problemelor de sănătate. Cu toate astea, Oana i-a făcut o urare în online prietenei sale. ”Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, jignită de Serghei Mizil

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Serghei Mizil a acceptat să răspundă la mai multe întrebări incomode în cadrul rubricii Sosuri iuti. Unul dintre răspunsuri a vizat-o pe Oana Roman, iar afaceristul nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat. Serghei a făcut o glumă neinspirată la adresa Oanei Roman. Întrebat ce vedetă și-ar dori să plece pe o insulă pustie, răspunsul acestuia a fost următorul: „Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula„.

Ulterior, vedeta a reacționat printr-un mesaj pe care i l-a transmis lui Serghei Mizil. “Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”, a declarat Oana Roman. De-a lungul timpului, fiica lui Petre Roman a fost criticată de multe persoane pentru că a avut probleme cu greutatea.

Oana a reușit să slăbească multe kilograme, schimbându-și stilul de viață. Vedeta a avut un conflict major cu Oana Zăvoranu, iar cele două au ajuns la tribunal. Fosta soție a lui Pepe a fost dată în judecată de Oana Roman. “Doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, spunea Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: