Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman se confruntă cu probleme în vacanța din Egipt. Ce i s-a întâmplat vedetei

Oana Roman se confruntă cu probleme în vacanța din Egipt. Ce i s-a întâmplat vedetei

GALERIE FOTO (4)

Oana Roman a plecat în vacanță în Egipt, unde spera că se va bucura de câteva momente de relaxare alături de cei dragi. Din păcate însă, lucrurile nu au stat deloc așa pentru vedetă, iar ea a fost nevoită să-și schimbe planurile. Supărată, și-a împărtășit experiența pe rețelele de socializare.

Oana Roman se confruntă cu probleme în vacanța din Egipt. Ce i s-a întâmplat vedetei

După o perioadă în care a muncit foarte mult, Oana Roman a decis să plece într-o vacanță relaxantă alături de familia sa. Cum ziua de naștere a fiicei sale este în luna februarie, vedeta și Marius Elisei fac tot posibilul să-i ofere micuței o aniversare pe cinste. În urmă cu câteva săptămâni anunțau că au luat în considerare să plece într-un loc însorit, iar în cele din urmă au ajuns în Egipt.

„Luna februarie e altfel pentru noi, e specială, e ziua Izabelei, anul trecut am fost la cald cu ea, am fost in Egipt, probabil anul ăsta vom face la fel, aștept. Am vorbit cu prietena mea care are o agenție de turism, este cea cu care colaborez eu, și am rugat-o să îmi trimită câteva oferte, să vedem apoi ce alegem și unde o să mergem, probabil tot la cald. Plecăm tot trei.”, a declarat fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, Izabela și Marius Elisei au ajuns în Egipt, dar vremea se pare că nu ține deloc cu ei în această perioadă. Condițiile. meteorologice sunt neplăcute, așadar activitățile pe care și l-au planificat nu pot fi desfășurate. Vedeta a povestit despre acestea pe pagina sa de Instagram, unde obișnuiește să-și împărtășească experiențele cu comunitatea sa.

„Azi a fost frig. (…) Sper ca mai încolo să se încălzească. Practic e frig din cauza vântului. Dacă ar înceta vântul nu cred că ar mai fi așa. Sper să nu mai fie așa și să me bucurăm de soare așa cum am plănuit. (…)”, le-a spus Oana Roman fanilor din mediul online.

Cât costă o vacanță în Egipt

Având în vedere că Oana Roman a reușit să le stârnească fanilor săi apetitul pentru vacanțe însorite, mulți dintre aceștia s-au întrebat la ce sumă se ridică o asemenea călătorie. În mod neașteptat, prețurile nu sunt chiar atât de ridicate, mai ales că vorbim de o destinație mai puțin obișnuită.

„Pornește de la 450 de euro de persoană 7 zile all inclusive. Poate ajunge și la peste 1000 euro de persoană în funcție de resort, tipul de cameră etc. Au ponton și oameni specializați cu care poți face snorkeling. Costă cam 450 euro sau 500 euro de persoană în funcție de tipul de cameră și vârsta copilului”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: