Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Catina abia își mai vorbesc: «E caz închis pentru mine, gata». Cum a început conflictul

Oana Roman și Catina abia își mai vorbesc: «E caz închis pentru mine, gata». Cum a început conflictul

oana roman si catinca

Conflictul dintre Oana Roman și sora acesteia, Catinca, pare departe de a se încheia. După o perioadă în care nu a răspuns acuzațiilor aduse de către sora mai mică, Catinca Roman a decis să spună propria versiune asupra celor petrecute.

Oana Roman și Catinca abia își mai vorbesc. De la ce a început conflictul

Oana Roman declara, în urmă cu mai multe săptămâni, că sora ei, Catinca nu a vizitat-o pe Mioara Roman la clinica în care este internată de mai bine de un an. Deranjată de atacul pe care l-a lasat public Oana Roman, Catinca a oferit un răspuns și a încercat să explice de ce a decis să nu-și viziteze propria mamă. Ba mai mult decât atât, Catinca i-a spus și fiicei sale să nu-și viziteze bunica.

Catinca susține că după moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, a intrat într-o depresie adâncă, lucru care a adus-o in imposibilitatea de a trăi normal, așa cum o făcea în continuare. Micile sarcini din timpul zilei au devenit copleșitoare pentru Catinca, așadar a simțit nevoia să se concentreze asupra propriei persoane. Mai mult decât atât, Catinca a sfătuit-o și pe fiica sa să nu-și viziteze bunica pentru că aceasta se află într-o stare precară de sănătate și nu și-ar dori ca tânăra să fie afectată.

„A vrut Călina să meargă s-o vadă pe mama, pentru că eu, una, nu eram deloc în stare din cauza depresiei, dar i-am zis că mai bine nu! Mama nu e într-o stare deloc bună, acesta este adevărul! Nu vreau să o vadă Calina așa!“, a declarat Catinca.

Deși și-a atacat sora și a acuzat-o de dezinteres față de propria mamă, Oana este decisă să lase în urmă acest conflict. Întrebată de Click! despre conflictul mocnit dintre ea și Catina, fiica lui Petre Roman a declarat ferm că nu mai dorește să comenteze pe marginea acestui subiect, fiind un capitol închis.

Subiectul ăsta, cu Catinca, eu chiar nu vreau să-l mai comentez. Nu mă mai întrebați! Am zis ce am avut de zis. Și, punct! E caz închis pentru mine, gata!”, a declarat Oana Roman, conform site-ului menționat anterior.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman o vizitează de 2-3 ori pe săptămâna pe mama sa, internată la o clinică aflată în apropierea casei vedetei. Oana se asigură că mamei sale nu-i lipsește nimic și a declarat, în nenumărate ori, că Mioara este tratată foarte bine de către personalul de acolo. Din păcate, starea ei de sănătate nu este una prea bună, iar degenerările cognitive pe care le suferă nu sunt unele stagnante.

În mod curent și constant, cam la două zile, maxim trei, merg la ea. Mi-e și ușor să ajung la ea pentru că eu stau în Tunari, mama e la Snagov, deci e foarte aproape, ajung repede”, povestea Oana Roman. „La momentul acesta, boala ei e staționară. Are zile mai bune, zile mai puțin bune. Per total, este stabilă și este ok. Clinic vorbind este ok, doar că aceste degenerări cognitive sunt ireversibile și nici nu stau pe loc, înaintează”, a dezvăluit Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: