Redactia.ro
Home » Știri » Oana Roman și Ilinca Vandici, surprinse după ce au citit anunțul matrimonial dat de Oana Roman. Ce au spus cele două prezentatoare

Oana Roman și Ilinca Vandici, surprinse după ce au citit anunțul matrimonial dat de Oana Roman. Ce au spus cele două prezentatoare

Oana Roman și Ilinca Vandici, surprinse după ce au citit anunțul matrimonial dat de Oana Roman. Sursă foto: Cancan

 Oana Roman a făcut valuri pe rețelele de socializare prin intermediul unui anunț matrimonial surprinzător. Mesajul vedetei a captat imediat atenția publicului și a stârnit numeroase reacții, inclusiv din partea colegelor sale de breaslă, Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Într-o postare sinceră și directă, Oana Roman a dezvăluit ce așteptări are de la un viitor partener și ce poate oferi într-o relație, generând o serie de comentarii și discuții în mediul online.

Ce mesaj a postat Oana Roman

Oana Roman a postat pe Facebook un anunț matrimonial care a luat prin surprindere pe toată lumea. În mesaj, vedeta a detaliat calitățile pe care le caută la un viitor partener și a punctat aspectele pe care acesta trebuie să le accepte dacă vor începe o relație. Mesajul ei a fost unul sincer, dar și ușor ironic, menționând explicit că nu dorește ca postarea să fie preluată de presă.

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a transmis Oana Roman, în anunțul postat în mediul online.

Reacțiile Ilincăi Vandici și Teo Trandafir 

Mesajul Oanei Roman nu a trecut neobservat și a ajuns rapid la urechile colegelor sale de breaslă, Ilinca Vandici și Teo Trandafir. În cadrul emisiunii lor, cele două au comentat subiectul și și-au exprimat surprinderea față de gestul vedetei.

Teo Trandafir: Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una de asta să vadă ce se întâmplă. Eu înțeleg că s-a prezentat, vrea un suflet care să o protejeze, zice femeia clar. Întrebarea mea este dacă o fi pe bune. Și-a pus cumva viața pe site.

Ilinca Vandici: Am citit undeva că a lăsat scris „să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie cumva, să nu mă spuneți. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?

Teo Trandafir: Niciodată, dar admir.

Ilinca Vandici: Admiri?

Teo Trandafir: Foarte curajos”, au spus cele două.

În continuarea discuției, Ilinca Vandici a dat de înțeles că ar putea avea multe de spus despre situație, dar a ales să se abțină și să vadă partea bună a gestului. Teo Trandafir, de asemenea, a optat pentru o abordare ironică, recunoscând totuși curajul colegei lor.

Teo Trandafir: Eu dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu.

Ilinca Vandici: Dacă am vrea să fim rele, am putea, însă noi alegem întotdeauna să fim bune.

Teo Trandafir: Nu chiar întotdeauna”, au continuat acestea.

Publicul a fost la fel de surprins de anunțul matrimonial al Oanei Roman

Mulți au apreciat sinceritatea și curajul ei, în timp ce alții au fost sceptici cu privire la seriozitatea postării. Comentariile au variat de la susținere și încurajare până la critici și ironii, reflectând diversitatea opiniilor despre un astfel de gest.

Prin acest anunț matrimonial, Oana Roman a demonstrat că nu se teme să își exprime dorințele și să își deschidă inima în fața publicului. Gestul ei poate fi văzut ca un exemplu de curaj și transparență, în special într-o societate în care mulți oameni preferă să își ascundă vulnerabilitățile.

Mesajul Oanei Roman a fost clar și direct, arătând ce așteaptă de la un viitor partener și ce poate oferi într-o relație. Ea a subliniat importanța protecției și stabilității, menționând că își dorește un partener care să o susțină și să îi fie alături în momentele dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: