Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor: „În viață nu este nevoie să dai explicații…”

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei lor: „În viață nu este nevoie să dai explicații…”

GALERIE FOTO (4) oana roman si marius elisei

Momente de neuitat în familia Oanei Roman. Vedeta a petrecut cinci zile în Bulgaria, într-un resort de lux, alături de fiica sa și de fostul său soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fiicei

Oana Roman (în vârstă de 47 de ani) și Marius Elisei au făcut o apariție publică împreună pentru prima dată după despărțirea lor definitivă, care a avut loc acum câteva luni, atunci când Marius a părăsit domiciliul conjugal. S-au reunit cu o ocazie deosebită întrucât au sărbătorit ziua onomastică a fiicei lor, Isabela Maria în seara de 15 august, în cadrul unui resort de lux din Bulgaria.

vacanta bulgaria
Oana și Marius au fost împreună în vacanță

Isabela este extrem de atașată de tatăl ei, așadar a fost foarte fericită că a ajut prilejul de a petrece cinci zile alături de acesta și de mama sa, ca în vremurile bune. Cei doi foști soți au pregătit și o mică surpriză pentru Isabela, așadar i-au cumpărat un tort de ciocolată ornat cu artificii.  Cei doi au făcut și fotografii, alături de sărbătorită și de prietenii lor buni. Oana a scris un mesaj direct pentru cei care intenționează să o critice la vederea imaginilor.

Isabela
Isabela a fost foarte fericită de ziua sa onomastică

În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, a mai postat Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a traversat momente delicate recent

Recent, Oana Roman a traversat clipe delicate. Oana Roman a fost nespus de tristă pentru că unul dintre patrupezii pe care îi avea a murit la 12 ani, în seara de 12 august. Oana a distribuit o poză în care apare alături de Bubble, căci așa îl chema pe cățeluș, iar în dreptul imaginii a scris un text emoționant.

„După 12 ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să îmi pot lua adio. S-a gândit probabil că despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”, a fost mesajul Oanei Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: