Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman vrea să părăsească România. Ce planuri de viitor are fosta soție a lui Marius Elisei

Oana Roman vrea să părăsească România. Ce planuri de viitor are fosta soție a lui Marius Elisei

GALERIE FOTO (2) Oana Roman vrea să părăsească România.

Oana Roman vrea să părăsească România. Iubește să călătorească și să cunoască noi tradiții, așa că nu ar spune nu noilor provocări. Mai mult, Oana Roman plănuiește să plece din România. Ce planuri de viitor are fosta soție a lui Marius Elisei?

Oana Roman vrea să părăsească România. Ce planuri de viitor are fosta soție a lui Marius Elisei

Oana Roman vrea să părăsească România. În prezent, Oana Roman trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ce s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, vedeta radiază de fericire. Recent, fiica lui Petre Roman a făcut o dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că, în urma unui interviu, i s-a adresat întrebarea care a cam pus-o pe gânduri. „M-a întrebat cineva într-un interviu dacă aș renunța la viața publică dacă aș primi 1 milion de euro…Aș renunța la viața în România, mâine, dacă aș putea pleca undeva unde să nu mă știe nimeni. Fără 1 milion de euro.”, a povestit aceasta.

Totodată, Oana s-a gândit serios la varianta de la pleca din România, fiind de părere că în țară, lucrurile nu ar funcționa prea bine. Cu toate astea, acum nu poate pleca pentru că își dorește să fie alături de mama ei, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate. „Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă mai ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România!”, a mai spus iubita lui Marius Elisei.

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Cei doi au lăsat timpul să treacă, iar în urmă cu puțin timp, cei doi și-au mai dat o șansă. Atât Oana, cât și Marius postează deseori imagini cu ei, părând că sunt extrem de îndrăgostiți. Ultima oară, cei doi au mers la mare, unde au petrecut câteva zile departe de stresul din Capitală.

Oana și Marius Elisei s-au împăcat

Mai mult ca sigur, Isabela este extrem de fericită că părinții săi, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Recent, micuța i-a fotografiat pe cei doi în timp ce se îmbrățișau. „Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!’, a scis Oana Roman în dreptul fotografiei realizate de fiica ei.

Oana s-a impacat cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, vedeta primea foarte multe cadouri din partea fostului soț, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare. Pentru moment, Oana nu a vrut să vorbească despre acest lucru. „Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim, a declarat Oana. Întrebat dacă mai are sentimente pentru fosta soție, Marius, a spus, fără perdea, că încă o mai iubește pe mama fiicei sale. „Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare’, spunea afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: