Redactia.ro
Home » Monden » Oana și Viorel Lis au adoptat un băiețel?! Imaginea care a surprins pe toată lumea

Oana și Viorel Lis au adoptat un băiețel?! Imaginea care a surprins pe toată lumea

Oana Lis a aflat că are un frate vitreg

Oana Lis vrea neapărat să îl facă tată pe Viorel Lis. De o bună perioadă ea a depus acte în calitate de părinte adoptator, însă nu a primit încă vestea cea mare.

Oana Lis a luat primele măsuri pentru a deveni mamă în urmă cu aproape 3 ani și visul ei încă nu i s-a îndeplinit! Soția fostului primar al Bucureștiului abia așteaptă marele moment, când va avea un copil. Spune că își dorește să îl învețe de toate.

Oana Lis, imagine emoționantă alături de un băiețel

Oana Lis a surprins pe toată lumea cu ultima imagine publicată, când s-a fotografiat alături de un băiețel. Vedeta îl strânge în brațe și-l soarbe din priviri.

Știind cât de mult își dorește Oana să devină mamă, o internaută a luat-o la întrebări. Oana a menționat că băiețelul din imagine nu este cel care speră să o strige mamă într-o bună zi, ci este fiul unei prietene.

„Fană:- Minunat! Este copilul a cărui mamă vei fi tu?

Oana Lis:- Este băiețelul unei prietene. Dacă adopți un copil nu este indicat să te afișezi cu el public așa repede. Este important întâi să se acomodeze copilul în noua situație.

Fană:- A, ok. Păi demarează acest lucru că radiezi în preajma lui. Deci, îți vine perfect rolul de mămică”, este schimbul de replici pe care Oana Lis l-a avut cu o internaută.

Oana Lis are calitate de părinte adoptator

În trecut, în cadrul unei emisiuni TV, Oana Lis menționa faptul că dosarul de adopție a unui copil este complet, a făcut toate demersurile necesare în acest sens.

„Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat, că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Referitor la sexul copilului sau la alte trăsături, vedeta nu a făcut precizări, a spus doar că își dorește un copil mic. De ceva timp ea primește mesaje pentru a adopta, dar unele i se par mult prea îndrăznețe, de la copii majori chiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: