Redactia.ro
Home » TV » Oana și Viorel Lis nu au petrecut împreună sărbătorile. Care a fost motivul

Oana și Viorel Lis nu au petrecut împreună sărbătorile. Care a fost motivul

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Oana a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că nu a petrecut sărbătorile alături de Viorel Lis și a explicat de ce a luat această decizie. 

 

Oana și Viorel Lis nu au petrecut împreună sărbătorile

Oana Lis vorbește deschis despre relația pe care o are cu Viorel Lis și spune tot telespectatorilor. Vedeta a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, acolo unde a și povestit ce s-a întâmplat în viața ei în ultimele luni . Soția fostului primar a vorbit și despre cum a ales să petreacă sărbătorile de iarnă și de ce a stat departe de soțul ei. Blondina a spus, amuzată, că au petrecut separat sărbătorile, Viorel în dormitor, iar ea în sufragerie.

”Din cauza COVID-ului. Luasem eu contact cu cineva și am stat mai separați până când am văzut că sunt în siguranță”a explicat Oana.

Mai mult, Oana Lis a explicat faptul că în ultima vreme au stat mai mult izolați din cauza coronavirusului, iar acum Viorel așteapă să fie vaccinat ca să poată să iasă mai des din casă.

”A fost un Revelion în care din fericire nu ne-am certat. Ne-am respectat spațiul, vreau să zic că ne-am reconectat așa ca înainte. Pentru că noi avem foarte mulți ani în urmă…”, a mai spus Oana Lis.

Oana a explicat că au fost momente extrem de grele pentru soțul ei care are mai multe probleme de sănătate.

”Din păcate, mie îmi place să glumesc, dar trăim vremuri grele, resimțim și noi. Viorel are niște probleme cu spatele, din cauza COVID-ului ne e teamă să mergem undeva, așa că așteaptă să fie vaccinat ca să putem face ceva în privința asta. Este destul de greu, am stat mai mult pe acasă. Ce să facem, asta e viața, nu am ce să fac…”, a completat ea.

De ce boală suferă Oana Lis?

Oana Lis a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câțiva ani. Fiind o apariție extrem de controversată, Oana a vorbit tot timpul deschis cu privire la situația în care se află. Soția fostului primar a mprturisit la o emisiune TV, în 2018, că a trecut prin momente critice în trecut și că a încercat să își pună capăt zilelor.

Soția lui Viorel Lis a mărturisit că a avut un complx din pricina faptului că avea prea multe kilograme în plus și din cauza obezității care a afectat-o atât din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere psihic.

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”,  a spus Oana Lis, pentru A1.ro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: