Redactia.ro
Home » Monden » Oana Sîrbu, durere în suflet după ce a rămas orfană de ambii părinți: „Dorm și acum cu păpușile de la tata”

Oana Sîrbu, durere în suflet după ce a rămas orfană de ambii părinți: „Dorm și acum cu păpușile de la tata”

Oana Sîrbu a trecut prin momente cumplite în ultimii doi ani, după ce a rămas organă de ambii părinți. Aceștia au trecut în neființă, iar artista încă suferă. Aceasta încearcă să găsească puterea să se reechilibreze cătând diferite mijloace de relaxare.

Oana Sîrbu: „Dorm și acum cu păpușile de la tata”

Părinții Oanei au părăsit lumea, la scurt timp distanță unul de celălalt. În urmă cu doi ani, i-a spus adio mamei sale, iar, în decembrie 2021, actrița s-a despărțit și de tatăl său.

Oana Sîrbu a acordat un interviu în care a vorbit despre amintirile create alături de părinții ei. Aceasta a destăinuit că nu poate decide care amintiri sunt mai frumoase, deoarece toate au însemnătate pentru ea. Tatăl ei se întorcea din turnee și o răsfăța cu diverse bunătățuri care în țara noastră nu se găseau.

„Toate amintirile cu părinții mei îmi sunt foarte dragi. Cele mai frumoase amintiri sunt cele în care tatăl meu venea din turnee și îmi aducea cadouri.

El pleca foarte des în multe țări. Din țările Orientale primeam lucruri care nu se găseau pe vremuri: banane, halva, caju, smochine, curmale. Îmi aducea blugi, tot felul de păpuși din Rusia, Turcia, dorm și acum cu ele!

Am păpuși de când aveam opt luni. O păstrez pe Doinița, dar pe Laura o am de când aveam opt luni, de la botez. Bunica i-a făcut rochițe și păstrez și rochițele. Toate păpușile aduse de tata le păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am un băiețel.

Dar le păstrez pentru mine și le scot de acolo mai cu seamă când caut și găsesc fotografii de când eram copil. Unchiul meu era fotograf amator și am mii de fotografii de când eram copil”, a declarat Oana Sîrbu, potrivit Click.

Cum se relaxează Oana Sîrbu?

Actriva a povestit cum reușește să se mai deconecteze de supărare. Aceasta apelează la masaj ca terapie de relaxare. Consideră că o ajută să se detensioneze încă din perioada liceului.

„De obicei prefer să fac masaje. Proceduri estetice nu prea fac că nu am răbdare. Dar masajele mă ajută. Fac masaje corporale din clasa a 9-a, de când eram în liceu.

Mă ajută foarte tare la detașare și la liniștire. Prefer orice tip de masaj, îmi găsesc timp și de două ori pe săptămână fac masaj. Peste tot unde am fost în lume am dispus de câte două ore de masaj. Mai curând mă echilibrez energetic, spiritual cu o dietă. Sunt atentă la ce mănânc. Și un pic de sport și un pic de mișcare în aer liber.

Cred că, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste.

Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem. Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi”, a adăugat aceasta.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: