Redactia.ro
Home » Știri » Oana Zăvoranu a ajuns să își vândă hainele de mii de euro. De ce a luat această decizie

Oana Zăvoranu a ajuns să își vândă hainele de mii de euro. De ce a luat această decizie

Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu, binecunoscuta vedetă din România, a decis recent să facă o schimbare majoră în viața sa, punând la dispoziție publicului o parte semnificativă din garderoba sa personală. Această decizie vine după ce, în trecut, vedeta obișnuia să ofere gratuit hainele pe care nu le mai purta, un gest care atrăgea mulțimi în fața casei sale. De data aceasta, însă, Oana a ales să vândă aceste articole contra cost, o mișcare care a surprins pe mulți dintre urmăritorii săi.

De ce a ajuns să își vândă hainele

Oana Zăvoranu a acumulat o colecție impresionantă de haine, a căror valoare totală depășește 500.000 de euro. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că multe dintre acestea nu le-a purtat niciodată sau le-a folosit foarte puțin. Schimbările în preferințele personale de stil din ultimii ani și dorința de a-și simplifica garderoba au fost câteva dintre motivele care au stat la baza acestei decizii.

”Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. De peste 500.000, 600.000 euro. Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”, a transmis Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Datorită volumului mare de articole de îmbrăcăminte, Oana a angajat o asistentă care să o ajute în gestionarea vânzărilor. Împreună, ele se ocupă de fotografii și de listarea online a hainelor, un proces meticulos care necesită atenție și timp. Această decizie nu doar că ajută la eficientizarea vânzării, dar oferă și oportunitatea de a atinge un public mai larg, interesat de moda de calitate la prețuri accesibile.

Vânzarea acestei colecții nu este doar un simplu act comercial, ci și o reflectare a unei schimbări de atitudine în rândul celebrităților locale. Prin alegerea de a pune hainele la dispoziție pentru cumpărare, în loc de a le dona ca în trecut, Oana Zăvoranu deschide un dialog despre valoarea și sustenabilitatea în moda de lux. Aceasta demonstrează că și articolele vestimentare de lux pot fi recirculate și reutilizate, reducând astfel risipa și promovând un consum mai conștient.

Ce a făcut Oana Zăvoranu de Paște

Pe lângă activitățile sale din domeniul modei, Oana Zăvoranu a avut parte și de o experiență culturală autentică de Paște. Vedeta a ales să petreacă sărbătorile în Maramureș, unde a fost profund impresionată de peisajele pitorești, ospitalitatea localnicilor și tradițiile bine conservate ale regiunii.

Acest detaliu din viața sa personală adaugă un strat de profunzime imaginii publice, arătându-o pe Oana nu doar ca pe o figură a lumii modei, ci și ca pe un om care apreciază și valorizează cultura românească autentică.

„Acum a fost foarte frumos. Un peisaj superb, oameni mișto rău de tot, molcomi, liniștiți. Mâncare, nenorocire. Nu ai idee din ce să alegi, și horinca aia frate…Oamenii se distrează, dansează hora. Horincesc și horesc, ca să zic așa.

Nu vreți să știți, în noaptea de Înviere toți îmbrăcați în costume tradiționale, ceva deosebit, de o smerenie, de-o curățenie sufletească și când vorbim de Dumnezeu, e Dumnezeu și atât”, a mai spus Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Decizia Oanei Zăvoranu de a-și vinde hainele reprezintă o fereastră spre modul în care celebritățile pot influența pozitiv practicile de consum și sustenabilitatea în industria modei. Prin vânzarea garderobei sale, Oana nu doar că își simplifică viața, dar oferă și o șansă admiratorilor săi să posede o parte din istoria personală a vedetei, într-un mod accesibil și responsabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: