Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a făcut compromisul SUPREM ca să-i câştige dragostea lui Pepe: „L-am ales pe el, n-a fost bine”

Oana Zăvoranu a făcut compromisul SUPREM ca să-i câştige dragostea lui Pepe: „L-am ales pe el, n-a fost bine”

Oana Zavoranu si Pepe

Oana Zăvoranu şi Pepe au trăit o poveste de dragoste la începutul anilor 2000. Pe cât de pasional a fost amorul la început, pe atât de vijelios s-a şi încheiat căsnicia celor doi, cu scandaluri în platourile de televiziune.

Bruneta nu a ezitat și a spus clar că în timpul mariajului, sentimentele ei de iubire pentru Pepe au fost foarte mari.

Oana a renunţat la cariera de actriţă pentru Pepe

Pentru că era actriță și filma pentru numeroase telenovele românești, Oana Zăvoranu se vedea nevoită să se implice și în acte intime sau de dragoste cu ceilalți actori de pe platou.

Pepe n-a putut suporta aşa ceva, să-şi vadă soţia în scene de sex cu alţi actori.

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea.

Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp.

Îl mai iubeşte Zăvoranca pe latin-lover?

Oana Zăvoranu a recunoscut că sentimentele pentru Pepe s-au dus în ultimele luni de relația, iar ea s-a îndrăgostit pe atunci de un alt bărbat, astfel că au ajuns să se separe, însă cu mare scandal.

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el.  Zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit…

El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult.

A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă.

Sunteți nebuni la cap? Cum se poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă?”, a mai spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: