Redactia.ro
Home » Știri » Oana Zăvoranu a pus-o la zid pe Adela Popescu. Ce a făcut-o pe „Querida” să răbufnească

Oana Zăvoranu a pus-o la zid pe Adela Popescu. Ce a făcut-o pe „Querida” să răbufnească

Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru personalitatea ei puternică și pentru faptul că nu ezită să își exprime opiniile cu fermitate. Fiica Mărioarei Zăvoranu și-a atras atenția în repetate rânduri pentru criticile sale la adresa altor vedete. Una dintre aceste situații tensionate a implicat-o pe Adela Popescu, prezentatoare TV, care a fost pusă în centrul atenției de către Zăvoranu, cu referire la un episod mai vechi în care Adela făcea reclamă la scutece pentru bebeluși.

Într-un incident mai vechi, Adela Popescu a postat pe platforma InstaStory un clip video în care recomanda scutece pentru copii, menționând că este vorba despre un parteneriat plătit. Cu toate acestea, Oana Zăvoranu a reacționat aspru la această postare, considerând că este nepotrivit ca Adela Popescu să vorbească despre nevoile fiziologice ale nou-născuților, întrucât acestea sunt cunoscute de toate mamele.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelei Popescu

Zăvoranu a exprimat acest punct de vedere într-un mod caracteristic, folosind un limbaj colorat și plin de ironie. Ea a comentat că Adela Popescu este plătită pentru a discuta despre chestiuni banale, cum ar fi nevoile de igienă ale copiilor și a sugerat că aceasta își folosește poziția în scopuri financiare personale. Zăvoranu a subliniat că, deși Adela afirmă că este plătită pentru a face aceste reclame, nu menționează acest aspect în mod explicit, sugerând că acesta ar fi un aspect important pentru public.

În același timp, Zăvoranu a ridiculizat și alte aspecte ale comportamentului lui Popescu, sugerând că aceasta își folosește statutul de vedetă pentru a obține avantaje materiale și a făcut referire la alte acțiuni sau produse promovate de aceasta.

Ce a postat Oana Zăvoranu la vremea respectivă

Postarea agresivă a Oanei Zăvoranu pe platforma Instagram a stârnit reacții diverse în rândul publicului și al celor implicați în industria media și de divertisment. Mulți au considerat că tonul agresiv al Oanei și atacul personal către Adela au fost nepotrivite și nejustificate, iar alții au susținut dreptul ei de a-și exprima opiniile, indiferent cât de controversate ar fi fost acestea.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval.

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

În final, această dispută dintre Oana Zăvoranu și Adela Popescu a devenit un subiect de discuție pe rețelele de socializare și în presa de divertisment din România, arătând că relațiile dintre vedetele din industria media pot fi tensionate și conflictuale, chiar și în afara camerelor de filmat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: