Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu acuzata de șantaj. Focoasa bruneta a făcut primele declarații

Oana Zăvoranu acuzata de șantaj. Focoasa bruneta a făcut primele declarații

Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu se confruntă cu acuzații grave din partea fostului manager al clinicii One Life, medicul Bogdan Furtună. Într-un gest dramatic, vedeta și-a concediat avocatul, profesorul Constantin Nedelcu, chiar în sala de judecată. La doar 24 de ore distanță, Oana a decis să se apere singură și să facă declarații publice despre scandalul în care este implicată.

Concedierea avocatului și apărarea publică a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu, cunoscută pentru personalitatea sa puternică și controversată, a făcut un gest surprinzător în sala de judecată: și-a concediat avocatul, profesorul Constantin Nedelcu. Aceasta decizie vine pe fondul acuzațiilor aduse de medicul Bogdan Furtună, care susține că a fost șantajat de Oana și fostul ei avocat, Ionuț Silviu Călin, pentru suma de 800.000 de euro. Furtună afirmă că presiunile exercitate asupra sa au fost atât psihice, prin mesaje pe Facebook, cât și prin amenințări în interviuri televizate.

La scurt timp după acest eveniment, Oana Zăvoranu a decis să se apere singură în fața opiniei publice. Într-un live pe rețelele sociale, vedeta a declarat că intenționează să întoarcă acuzațiile și să dezvăluie adevărul despre scandalul în care este protagonistă.

Oana Zăvoranu susține că este victima unui complot

În declarațiile sale, Oana Zăvoranu susține că, de fapt, ea este victima unui complot orchestrat de medicul Bogdan Furtună și de un grup de interese format din avocați și afaceriști. Vedeta afirmă că clinica One Life, fondată împreună cu soțul ei în 2017, a fost închisă din cauza hoțiilor și escrocheriilor comise de acest grup.

Vom dezbate lucrurile pe felii, s-a discutat foarte mult în ultimii doi ani de zile, ei au vorbit, eu am tăcut. Acum ei vor tăcea și eu voi vorbi despre problemele legate de Bogdan Furtună și dosarul penal pe care mi l-a intentat acesta pentru un presupus șantaj, dosar unde am devenit inculpată, alături de Ionuț Călin, avocat.

S-a vorbit mult despre clinica medicală a mea și a soțului meu, One Life, clinică fondată din banii noștri proprii, în anul 2017. Clinica este acum închisă din cauza hoților, a mafiei și a escrocheriilor întâmplate cu voie”, a spus Oana Zăvoranu.

Acuzații dure împotriva altor persoane implicate

Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici și a continuat să facă declarații incendiare despre alte persoane pe care le consideră implicate în complotul împotriva sa. Unul dintre aceștia este Horia Valentin Vlădescu, pe care îl acuză de furturi și escrocherii. Vedeta a făcut referire la trecutul penal al lui Vlădescu, afirmând că acesta a fost condamnat la închisoare pentru furturi din bancomate.

Și vom vorbi și despre următorul individ care a pus cireașa de pe tort și s-a îmbogățit poate și mai mult decât primul, fostul pușcăriaș, Horia Valentin Vlădescu. Zic fost pușcăriaș pentru că este o chestie care rămâne chiar dacă se prescrie, am zis că tot ce spun voi și proba, îl aveți pe distinsul «cardiolog», pentru că se pricepe la ciordeli de pe carduri. Și atunci, cei care fură de la bancomate cu pisicuța de pe carduri, îmi place să-i iau la mișto și să-i numesc «cardiologi», fără a lua în derâdere meseria adevărată de cardiolog”, a continuat Zăvoranu.

Vedeta a menționat că Horia Valentin Vlădescu a fost arestat în Germania în noiembrie 2009 și a petrecut 11 luni în închisoare pentru furturi din bancomate. Ea susține că are dovezi care atestă acest lucru și că va prezenta aceste probe în fața instanței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: