Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare! Ce a pățit vedeta

Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare! Ce a pățit vedeta

GALERIE FOTO (4) Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare!

Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare! Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar fanii sunt obișnuiți cu părerile ei tranșante. De această dată, Oana Zăvoranu le-a cerut ajutorul internauților după ce o persoană i-a furat cățelul din curtea vilei. Actrița a alertat autoritățile!

Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare! Ce a pățit vedeta

Oana Zăvoranu, apel disperat pe rețelele de socializare! Actrița trece prin momente cumplite, după ce animalul de compania i-a fost furat chiar din curtea clinicii pe care o deține. Oana Zăvoranu are camere de luat vederi plasate peste tot, așa că a reușit să descopere cine este făptașul. Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce și-a dat seama că Ozzy lipsește. Aceasta a făcut o transmitere în direct pe Instagram, în care a explicat că, dacă animalul de companie nu va fi înapoiat în maxim o oră, va merge cu imaginile la poliție.

Ulterior, Oana a obținut înregistrările respective și a descoperit că Ozzy a fost furat de către trei bărbați.Bruneta a postat imaginile în mediul online, cerându-le ajutorul fanilor ei. De asemenea, Oana a spus că oferă o recompensă celor care o pot ajuta să ajungă la cei trei bărbați. ”Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…așa arată un jeg și un boschetar de om pus sa îmi facă rău. A trecut o oră. Eu sunt în drum spre Poliție. Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere. Cine îl vede pe acest infractor și sau pe cel din spate, rog să mă sune. OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu a explicat că nimeni nu i-a vrut animalul de companie pentru a avea grijă de el sau pentru a-l vinde. Bruneta este de părere că aceștia au fost trimiși de către o persoană care încearcă să-i facă rău.

Oana Zăvoranu vrea să revină în televiziune?

Oana s-a retras de o bună perioadă de timp de la tv și a decis să se dedice proiectelor personale. Recent, bruneta a recunoscut că ar reveni cu drag pe sticlă, dar trebuie îndeplinite anumite condiții. În prezent, Oana Zăvoranu are emisiuni în mediul online, și se ocupă și de clinica medicală pe care o deține alături de soțul ei. Deși are un program încărcat, bruneta nu ar refuza o ofertă la un post de televiziune.“Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag”, a spus Oana Zăvoranu.

De asemenea, aceasta a spus că visul ei este să lanseze propriul documentar, bazat pe întâmplările pe care le-a trăit până acum. “Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: