Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Oana Zăvoranu despre femeile care fac avort. Vedeta a dat replică destul de dură

Ce spune Oana Zăvoranu despre femeile care fac avort. Vedeta a dat replică destul de dură

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre femeile care fac avort. Vedeta a făcut câteva comentarii controversate legate de acest subiect. 

Ce spune Oana Zăvoranu despre femeile care fac avort. Vedeta a dat replică destul de dură

Oana Zăvoranu este una dintre ce mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Deseori aceasta abordează teme care duc adesea la discuții contradictorii. De curând, vedeta a răspuns câtorva curiozități ale fanilor pe contul ei de Instagram. Actrița a vorbit, printre altele, despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din societatea românească. Aceasta a fost întrebată de fanii ei ce părere are despre avort și mai ales despre femeile care fac acest lucru.

Oana a spus că tinde mai degrabă să fie pro-avort și că femeile au dreptul să aleagă ce fac cu corpul lor. Vedeta a spus că în spatele unei decizii de întrerupere a unei sarcini stau de multe ori motive extrem de serioase, iar femeile nu trebuie judecate pentru ceea ce fac.

”Nu pot judeca 100% un astfel de subiect. Nu știi niciodată ce e în spatele unei astfel de decizii, dar parcă mai degrabă aș înclina către avort (deși nu trebuie să se ajungă acolo pentru că există metode contraceptive)”, a scris Oana pe Instagram.

Mai mult, Querida a spus că mai are un argument în favoarea avortului. Vedeta a spus că este de acord cu întreruperea de sarcină „decât să toarne copii nedoriți cu nemiluita, care mai departe să nu fie iubiți, îngrijiți, educați, care să ajungă delincvenți sau psihopați. Dacă te naști fără să fii dorit măcar de mamă, viața e grea, karma la fel”.

O altă persoană a întrebat-o dacă s-a confruntat vreodată cu discriminări pentru că este femeie. Actrița a spus că a fost uneori marginalizată deoarece provine dintr-o familie destul de bogată și i-a fost extrem de greu să facă tot ceea ce și-a dorit.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au probleme în căsnicie

În ultimul timp, au apărut zvănuri cum că relația dintre Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au decis să elucideze aceste bărfe. Diva a mărturisit că au exitat unele discuţii în familia sa, însă cu dragoste şi înţelegere au reuşit împreună să treacă peste obstacole.

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

De asemenea, Alex Ashraf a făcut mai multe declarații cu privire la acest subiect, spunând că într-adevăr cei doi au trecut prin mai multe momentele grele, asta pentru că amândoi aveau un program încărcat, iar uneori ajungeau să nu se mai vadă. Pandemia a fost cea care le-a salvat căsnicia, pentru că au reuşit în acea perioadă să petreacă mai mult timp împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: