Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, însărcinată? Cum s-a afișat ”Querida”

Oana Zăvoranu, însărcinată? Cum s-a afișat ”Querida”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu ar putea fi noua mămică din showbiz, deoarece a dat de înțeles, pe rețelele de socializare, că ar fi însărcinată. De altfel, în ultima vreme, ”Querida” poartă haine mai largi, ceea ce amplifică acest zvon.

Oana Zăvoranu, însărcinată? Cum s-a afișat ”Querida”

Oana Zăvoranu dă de bănuit că ar fi însărcinată. Vedeta a făcut un live, pe Instagram, alături de partenerul ei, Alex Ashraf, ambii stârnind curiozități asupra venirii pe lume a unui copil în viața lor. Ba chiar și-au spus și punctele de vedere despre ceea ce și-ar dori, fată sau băiat. În timpul filmării, cei doi îndrăgostiți se aflau într-un magazin de pantofi.

Alex: ”Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”

Oana: ”Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată”

Alex: ”Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oană vrea băiat, eu vreau fată”

Oana: ”Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”

Alex: ”Eu vreau fată să o streseze pe mami”, a fost discuția dintre cei doi din timpul live-ului.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se află în aceste zile într-o vacanță la mare, la Mamaia. Ei sunt cazați la un hotel de lux, iar de acolo Oana se îmbracă în haine largi, ceea ce denotă că ar avea burtica crescută.

Surpriza anului în showbiz! Oana Zăvoranu e gravidă?! Primele imagini cu burtica

Vrea Oana Zăvoranu să devină mamă? Ce spune ”Querida”

Oana Zăvoranu nega, în urmă cu mult timp, faptul că și-ar dori un copil și le cataloga drept ”țărănci înapoiate” pe femeile care o întreabă când are de gând să devină mamă.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok? Întrebare mega comunistă și impertinență? Zilnic pusă!? Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii? Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, spunea Oana Zăvoranu acum ceva timp.

Oana Zăvoranu a fost însărcinată de trei ori cu Pepe

Chiar dacă nu are copii, Oana Zăvoranu a fost însărcinată. În timpul căsniciei cu Pepe, ”Querida” a rămas de trei ori gravidă, dar nu a păstrat copiii, deoarece ”nu a simțit să facă pasul ăsta”.

”De trei ori (a rămas însărcinată, n.r.) și am făcut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit, a fost o dată sau de două ori a fost înainte și o dată am fost cu el (cu Pepe, n.r.), dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viață mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a spus Oana Zăvoranu în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: