Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au probleme în căsnicie: ”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au probleme în căsnicie: ”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri”

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, ar avea probleme în căsnicie. Cei doi au vorbit despre problemele lor, după ce au apărut mai multe zvonuri în presă. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au probleme în căsnicie: ”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete în showbiz-ul românesc. Vedeta este foarte sinceră și nu se sfiește să vorbească despre problemele ei. În ultimul timp, au apărut zvănuri cum că relația dintre ea și soțul ei, Alex Ashraf au decis să elucideze aceste bărfe. Diva a mărturisit că au exitat unele discuţii în familia sa, însă cu dragoste şi înţelegere au reuşit împreună să treacă peste obstacole.

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

De asemenea, Alex Ashraf a făcut mai multe declarații cu privire la acest subiect, spunând că într-adevăr cei doi au trecut prin mai multe momentele grele, asta pentru că amândoi aveau un program încărcat, iar uneori ajungeau să nu se mai vadă. Pandemia a fost cea care le-a salvat căsnicia, pentru că au reuşit în acea perioadă să petreacă mai mult timp împreună.

”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus Alex Ashraf.

Ce spune Oana Zăvoranu despre ideea de a fi mamă

Oana Zăvoranu n-a renunțat la ideea de a deveni mamă cu ajutorul unei mame surogat. „Querida” a găsit în Ucraina o clinică care îi permite să facă totul legal.

“E un gând mai vechi al meu. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.

Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari de-a dreptul. Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a spus Oana Zăvoranu pentru Playtech-Impact.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: