Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu are un corp de model! Cum se menține vedeta la 49 de ani

Oana Zăvoranu are un corp de model, demn de invidiat. Iată cum se menține vedeta la 49 de ani!

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu are un corp senzațional la frumoasa vârstă de 49 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul unui fizic demn de invidiat!

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrubbing puternic de câte ori fac baie, corporal și facial, apoi niște serumuri și creme bune și iată-mă! Dar nimic cu un program anume. Gena…ADN-ul părinților mei, șansa mea și fără diete vreodată în viața mea”, le-a spus vedeta urmăritorilor ei, pe Instastory, Instagram.

Oana Zăvoranu criticată aspru de internauți după ultima vizită la medicul estetician

În conformitate cu înțelepciunea zicalei populare „ Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, Oana Zăvoranu râdea de Bianca Dragușanu și o numea „Buzilă”. Acum vedeta cunoaște puterea pe care o are „karma” după ultima ei vizită la un medic estetician.

Cunoscută recent pentru poziția sa decisivă, împotriva ideii de influencer, Oana Zăvoranu a realizat un „program” întreg pe platforma YouTube în care comentează competiția în stilul ei caracteristic, dar și prestațiile mai multor vedete din România.

Oana Zăvoranu, injectarea buzelor

Pe lângă problema ei cu „influencer”, care pentru Oana și mulți alții este un fel de „a nu face nimic”, actrița a comentat destul de acru trăsăturile fizice ale mai multor doamne și domnișoare care, din punctul ei de vedere, exagerează cu tratamente estetice.

Ținta a fost, în special, Bianca Drăgușanu, care a fost supranumită „Buzilă” de către Oana, din cauza dorinței fostei asistente TV de a avea forme ale buzelor cât mai voluminoase, ceea ce a fost exagerat. Acum, Bianca a decis să dizolve acidul din gură și să-i dea o formă diferită, mai naturală. Nu se știe dacă tot procesul a fost legat de toate aluziile și glumele care i s-au făcut de-a lungul timpului, dar acum se pare că i-a luat locul altcineva!

Oana Zăvoranu a trecut recent pragul unui estetician, fiind mai mult decât evident că vedeta, la rândul ei, a intervenit la nivelul buzelor. Într-adevăr nu sunt comparabile cu cele ale Biancăi, în trecut, dar internauții au avut grijă să-I atragă atenția asupra faptului că „roate se întoarce”

S-a întors roata pentru Oana Zăvoranu

Oana era mândră de noua „investiție”, dar schimbarea este prea vizibilă, spun internauții. Aceasta și-a pierdut din credibilitate.

Fanii ei se întreabă acum cum poate Oana Zăvoranu să judece alte vedete pentru că au „buze mari” și s-au injectat dacă ea, la rândul ei, recurge acum la aceeași intervenție. Tot urmăritorii evidențiață faptul că rezultatul injectării buzelor, nu este prea departe de cel pe care îl fac alte vedete.

Multe vedete care vizează videoclipurile Oanei Zăvoranu de pe YouTube, printre care Oana Roman, Adelina Pestrițu și Anda Adam, au mers în instanță după ce Oana le-a atribuit diferite nume în mediul online și le-a comentat viața personală, dar și aspectul fizic.

Cu toate acestea, tot în mediul online, Oana Zăvoranu neagă operațiile estetice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: