Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu continuă planurile de mutare în SUA. Intenționează să-și achiziționeze o casă în SUA

Oana Zăvoranu continuă planurile de mutare în SUA. Intenționează să-și achiziționeze o casă în SUA

S-a confirmat! Soțul Oanei Zăvoranu a luat o decizie radicală! Alex Ashraf s-a mutat de acasă, locuiește cu amanta și bagă divorț! Cum se va împărți averea Mărioarei Zăvoranu

Pentru Oana Zăvoranu și Alex Ashraf urmează să înceapă o perioadă încântătoare a vieții lor. Planurile pe care și le-au făcut până acum au fost duse cu succes la capăt, iar următoarea lor dorință este uimitoare: vor să se mute în SUA și să-și achiziționeze o casă acolo.

Oana Zăvoranu continuă planurile de mutare în SUA. Intenționează să-și achiziționeze o casă în SUA

Pentru Oana Zăvoranu, visul să locuiască într-o bună zi în SUA a încolțit în sufletul său în urmă cu mai mulți ani. Până acum a fost ocupată cu afacerea sa din capitală, dar în anul 2022 plănuiește să ajungă să locuiască peste oceane. Cei care o îndrăgesc nu trebuie însă să-și facă griji, deoarece vedeta nu are de gând să părăsească definitiv România.

Ea și Alex Ashraf intenționează să-și achiziționeze o casă acolo, unde vor locui câteva luni pe an. Se vor întoarce și în țară atunci când va fi nevoie, însă în principiu își doresc să petreacă cât mai mult timp în țara tuturor posibilităților. Vor ca 2022 să fie un moment de schimbare pentru ei, în care vor reuși să-și depășească limitele și să ajungă exact acolo unde și-au propus.

„Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo, și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. (…) Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Cum s-a îndrăgostit Oana Zăvoranu de SUA

Dragostea Oanei Zăvoranu pentru SUA s-a născut în urmă cu mai mulți ani, când a vizitat orașul Los Angeles. Stilul de viață de acolo, precum și felul impresionant în care arăta totul, au cucerit-o pe deplin pe vedetă.  Atunci a realizat că este locul perfect pentru ea, chiar dacă nu ar renunța niciodată la România.

A vorbit și în trecut despre subiectul mutării, mărturisind că este dornică să-și împartă viața între SUA și România, dacă va fi posibil.

„Am fost extrem de plăcut impresionată de America. Prima oară am ajuns în Las Vegas, unde m-a întâmpinat o baie de lumini, o opulență, un lux și un miros de parfum în atmosferă. Am fost extrem de impresionată și am spus: pe bune, oamenii ăștia chiar așa de evoluați sunt și noi nu? (…) Întotdeauna am simțit că mi-aș dori să locuiesc acolo și sper să se și întâmple. Nu aș vrea să trăiesc mereu acolo, dar cel puțin jumătate din timp”, a declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: