Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, dată în judecată. Ce au cerut vedetele care s-au aliat împotriva ei

Oana Zăvoranu, dată în judecată. Ce au cerut vedetele care s-au aliat împotriva ei

GALERIE FOTO (3)

Oana Zăvoranu ar urma să plătească în urma acțiunilor sale și a vorbelor sale foarte transparente cu privire la alte vedete din showbiz. Vedeta a atacat numeroase persoane publice în videoclipurile sale de pe Youtube.

 

Ce au cerut vedetele care s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu

Nu este un secret că Oana Zăvoranu a aruncat cuvinte acide la adresa persoanelor publice și că a comentat aspru meseriile lor. Însă, vedetele vor să se răzbune. Persoanele publice pe care Oana Zăvoranu le-a atacat în cadrul videoclipurilor sale de pe Youtube vor să își facă dreptate. Astfel, bruneta a fost dată în judecată pentru a-și asuma în totalitate ceea ce a zis. Cele care au apelat la lege pentru a-și face dreptate sunt: Anda Adam, Cristina ICH, Oana Roman, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu, scrie cancan.ro. ,,Influencerițele” i-au pregătit o surpriză la finalul anului 2020, actriței din Sacrificiul. Astfel, Zăvo s-a ales cu nu mai puțin de cinci procese.

Vedetele au înregistrat fiecare câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București cu obiectul ordonanță președințială. Astfel, persoanele publice doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței să mai folosească numele lor în spațiul public.

 

Oana Zăvoranu, atac la influenceri

Oana Zăvoranu a început de câteva luni un adevărat război cu influencerii din mediul online. Vedeta a început acest lucru pe rețelele de socializare și a continuat, ulterior, pe canalul său de Youtube.

Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»? Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?, a comentat Oana Zăvoranu la adresa Oanei Roman.

Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia? Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?.. Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a mai spus Oana Zăvoranu, făcând referire la Adelina Pestrițu.

Zăvo a precizat că nu l-a uitat nici pe Dorian Popa. “Ba da. Logic că o să vină și rândul mocangistului șef”, a spus actriţa cu privire la Dorian Popa, care i-a fost și coleg de platou.

Oana Zăvoranu a făcut un întreg caz din acest lucru și pare mai hotărâtă ca niciodată să arate cine sunt persoanele publice care promovează diverse lucruri pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, Zăvo le-a transmis fanilor un mesaj pe canalul său de Youtube.

Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”, a spus ,,Querida”.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: