Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu divorțează? Bruneta s-a afișat cu un alt bărbat

Oana Zăvoranu divorțează? Bruneta s-a afișat cu un alt bărbat

GALERIE FOTO (12)

Oana Zăvoranu divorțează? Bruneta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat decât soțul ei, Alex Ashraf.

În urmă cu câteva ore, s-a anunțat știrea care a zguduit lumea showbiz-ului. Oana Zăvoranu a fost surprinsă de paparazzii cancan.ro într-un centru comercial cunoscut, din Capitală. Bruneta era la brațul unui bărbat misterios. Gurile rele spun că s-ar părea că la finalul acestui an se preconizează o mega-despărțire în showbiz-ul românesc.

Actrița alături de ”ursulețul” manierat au petrecut ceva timp în mall. Cei doi au stat la o cafenea, însă discuția dintre ei a fost întreruptă de un apel telefonic pe care bruneta l-a primit. A făcut abstracție de partenerul ei și a răspuns la telefon. Se pare că actrița a fost contactată în legătură cu niște probleme importante, căci, la un moment dat, cei doi s-au ridicat de la masă și s-au îmbrăcat de plecare, Oana având în continuare telefonul la ureche.

Individul misterios a dat dovadă de bune maniere. Acesta a ferit-o pe Oana Zăvorannu de fiecare scaun pus în fața ei, i-a cărat punguța de cumpărături, iar mai apoi i-a oferit brațul său în timp ce se plimbau prin mall. Totul, în timp ce bruneta vorbea în continuare la telefon.

Oana Zăvoranu divorțează? Bruneta s-a afișat cu un alt bărbat

În urmă cu scurt timp, se zvonea că între Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar exista o chimie puternică. Acest lucru fiind observat de colegii lor de pe platoul serialului ”Sacrificiul”. Ba chiar mai mult, o declarație a unei persoane apropiate a lui Dorian Popa a întărit aceste speculații.

Citește aici declarația făcută de apropiatul lui Dorian Popa

După toate speculațiie, Alex Asraf a făcut declarații despre presupusul divorț.

„Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini