Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, mesajul care spune tot despre relația dintre ea și Dorian Popa

Oana Zăvoranu, mesajul care spune tot despre relația dintre ea și Dorian Popa

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu, mesajul care spune tot despre relația dintre ea și Dorian Popa

Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar putea forma un cuplu care zguduie showbiz-ul mai ceva decât cuplul format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Se pare că cei doi actori s-au apropiat foarte mult pe platourile de filmare. Asta spun colegii lor din serialul ”Sacrificiul”.

Au apărut zvonuri în presă conform cărora Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar avea o chimie specială. Unii, numesc asta ”love at first sight”. Ba chiar mai mult, bruneta a făcut publică o poză de la filmări care a întărit speculațiile.

Fotografia la care a adăugat descrierea ”Parteneri” a făcut internauții să pună tot felul de întrebări. Cancan.ro a făcut publică o declarație a unei persoane din anturajul lui Dorian Popa. Pesoana misterioasă susține că artistului chiar i s-au aprins călcâiele după focoasa brunetă.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, spune o sursă din anturajul lui Dorian Popa.

După ce au apărut zvonurile, poza grăitoare a brunetei și mai apoi reacția unei persoane din anturajul lui Dorian Popa, Oana Zăvoranu nu a lăsat lucrurile așa.

Oana Zăvoranu, mesajul care spune tot despre relația dintre ea și Dorian Popa

Vedeta a postat în această dimineață un story sugestiv care ne duce cu gândul că ar fi pentru soțul său, Alex Ashraf. Și asta pentru că versurile spun tot.

“Nu dispera, pentru că întotdeauna va fi cineva”/ “Nu-ți pierde credința, iubirea nu te va lăsa să pierzi”/“Niciodată nu vei sta singur, eu îți voi fi alături” .

Citește și: Pe ea o știe toată lumea, dar cum arată familia ei? Neti Sandu și-a prezentat familia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: