Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu divorțează de soțul ei? Alex Ashraf a făcut primele declarații

Oana Zăvoranu divorțează de soțul ei? Alex Ashraf a făcut primele declarații

GALERIE FOTO (5) Oana Zăvoranu divorțează de soțul ei? Alex Ashraf a făcut primele declarații

Oana Zăvoranu divorțează de soțul ei? Alex Ashraf a făcut primele declarații. În urmă cu doi ani, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au unit destinele. În urma unor zvonuri, cum că cei doi ar fi la un pas de divorț, soțul Oanei a ieșit în față și a făcut primele declarații.

Oana Zăvoranu divorțează de soțul ei? Alex Ashraf a făcut primele declarații

Actrița Oana Zăvoranu și Ales Ashraf s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar acum s-a speculat că relația lor nu mai funcționează. Lanțul de iubire dintre Oana și Alex s-ar fi rupt, iar cei doi nici nu se mai urmăresc pe Instagram, ceea ce alimentează zvonurile cum că s-ar fi despărțit.
Se pare că zvonul a pornit de când Alex a fost văzut cu o colegă de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei. Aceasta și-ar fi întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la unele atingeri cam tandre.

Însă, adevărul este că Oana și Alex sunt la fel de fericiți ca la început și niciunul dintre ei nu s-a gândit să se despartă. Așadar, potrivit spynews.ro, Alex a ținut să clarifice lucrurile.

Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu își laudă soțul

De asemenea, Oana a ținut să precizeze și ea că acest eveniment nu este unul ieșit din comun, ba chiar este ceva normal.

Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Păi unde trăim, în pădure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a declarat Oana Zăvoranu.

Despre Oana se știe că aceasta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre detaliile din viața personală. În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, actrița și-a lăudat bărbatul în văzul tuturor.

E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară.Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu.

Citeste si:Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini