Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil

Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil

Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil

Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil. Iubita fostului președinte PSD, Liviu Dragnea a publicat o filmar în care cere ajutorul publicului.

Iubita lui Liviu Dragnea face un apel disperat. Irina Tănase cere 2.1 milioane de dolari pentru un copil

Irina Tănase a ajuns în atenția opiniei publice după ce s-a aflat că se iubește cu Liviu Dragnea, aceasta devenind rapid un personaj contorversat. Iubita fostului președinte PSD, s-a filmat pe contul de Instagram și a transmis un mesaj umanitar de strângere de fonduri pentru un bebeluș care suferă de o boală genetică.

Copilul are nevoie de peste două milioane de dolari pentru vaccinul care îi salvează viața.

Irina a făcut acest gest deoarece și-a adus aminte că și ea a avut în copilărie o boală genetică. Mai mult, aceasta a făcut precizări cu privire la filmulețul postat în mediul online.

”Dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați pe Robert, eu sunt mulțumită”

Irina precizeză în filmare că nu l-a cunoscut personal pe micuțul Robert, și că a aflat de cazul lui de pe rețelele de socializare. Astfel, tânăra declară că își asumă orice răutăți sau injurii pe care publicul i le adresează, în schimbul ajutorului pe care i l-ar putea oferi oamenii.

Eu am avut în copilărie o problemă de sănătate rară, de natură genetică și pot înțelege într-o oarecare măsură disperarea părinților. Salvarea lui Robert poate însemna renunțarea la o cafea pe care ne-o luăm în drum spre muncă. În fiecare zi. Mi-am asumat orice rautati pe care ati dori sa mi le spuneti. Sau orice jigniri pe care poate ati dori sa mi le adresati in urma acestei expuneri pe care o aleg astazi. Dar consider ca dupa ce ma jigniti pe mine, il ajutati pe Robert, eu sunt multumita. Pe mine nu ma afecteaza atat de tare, dar pentru el are o importanta foarte mare”, a spus Irina Tănase.

Citeste si: Despărțirea momentului. Marius Elisei a înșelat-o pe Oana Roman?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: