Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, în cel mai sensibil moment al vieții: „M-a dus în Infern”

Oana Zăvoranu, în cel mai sensibil moment al vieții: „M-a dus în Infern”

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu, în cel mai sensibil moment al vieții: „M-a dus în Infern”

Oana Zăvoranu a vorbit despre „cel mai sensibil moment al vieții”, care a dus-o în „Infern”, așa cum a mărturisit. Ea nu a mai vorbit niciodată despre acest subiect. Iată ce mărturisiri a făcut, pe care mulți le-au văzut ca fiind îngrijorătoare.

Oana Zăvoranu, în cel mai sensibil moment al vieții: „M-a dus în Infern”

Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul, dar nu complet. În mediul online, ea a lăsat să se înțeleagă că trece printr-o perioadă mai mult decât neagră și este posibil ca într-o zi să dezvăluie și motivul, fără ocolișuri, publicului larg.

„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. Eu tulburător pentru mine, e tulburător pentru oricine îl ascultă, e tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos, m-a dus în infern”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Ea are susținerea admiratorilor ei, în special după ce aceștia au văzut mărturisirile ei îngrijorătoare, încărcate de emoție. Zăvoranu simte că îi pasă cuiva de ea.

„Mulțumesc că mă iubiți! Zecile de mii de mesaje incredibile trimise de voi sunt cel mai frumos cadou pentru inima mea. Inima mea bate tare atunci când citesc atâtea minunății de cuvinte venite de la voi… se bucură și se alintă și m-a pus să vă zic că și ea vă iubește și vă promite că mă pune să fac numai lucruri și gesturi care să vă bucure inimile voastre… dinspre mine”, a adăugat Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în cel mai sensibil moment al vieții: „M-a dus în Infern”
Foto: Instagram / Oana Zăvoranu (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: