Redactia.ro
Home » Știri » Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone! Cum s-a întâmplat asta

Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone! Cum s-a întâmplat asta

Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone! Cum s-a întâmplat asta

Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Vedeta se va ocupa de relaţia cu mass-media, în poziția de consilier personal.

Oana Zăvoranu, noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone! Cum s-a întâmplat asta

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a făcut câteva declarații pentru hotnews.ro, în care a anunțat că Oana Zăvoranu va fi noua consilieră de imagine a lui, funcție pentru care nu va fi plătită.

”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone, scrie Digi24.ro.

Oana Zăvoranu a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat și o serie de fotografii în care apare alături de primarul Sectorului 5, cu mesajul: „În vizită la viitorul meu ŞEF”.

Câți copii are Cristian Popescu Piedone

Este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din Capitală, iar de mai bine de 30 de ani are aceeași femeie. Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei este căsătorit cu Iulia, iar împreună au doi copii, Vlad și Ana Maria. Fiul acestora i-a călcat pe urme tatălui, în prezent fiind membru al PPU-SL afiliat Grupului PSD, deținând și funcția de deputat în Suceava. Vlad Popescu este căsătorit la rândul lui și are doi copii. Fiul lui Piedone a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, copilărind pe Valea Bistriței, acolo unde a și candidat anul trecut pentru funcția de deputat.

De cealaltă parte, fiica primarului, Ana Maria este căsătorită și are o fetiță minunată. Aceasta s-a cunoscut cu soțul ei pe Facebook, iar după ce s-au întâlnit și-au dat seama că a fost dragoste la prima vedere. Ulterior, au devenit soț și soție. Deși este o persoană ocupaă, Cristian Popescu Piedone este foarte fericit că are o familie atât de numeroasă. De când a devenit bunic, viața acestuia s-a schimbat radical. Fiul lui Vlad a fost botezat de Andra și Cătălin Măruță în 2014. „Dumnezeu m-a binecuvântat! Bunic pentru a treia oară! Astazi fata mea a facut familia și mai fericită aducând pe lume o prințesă pe nume Celine Nicole. Încă un motiv sa merg mai departe!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook, în urmă cu doi ani.

De asemenea, în 2018 a avut loc un eveniment important în familia Popescu. Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, iar cu această ocazie, tatăl ei a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare: „Emoții mari, ca atunci când îți pleacă fata de acasă. Șerban, îți doresc tot binele din lume. Fata mea, sufletul si aerul meu, sa fii sănătoasă si să-mi faci nepoței mulți. Te iubesc tata și mama, și mai ales fratele tau, care îți va fi și naș”, a fost mesajul transmis de Piedone în momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: