Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Cristian Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 are o familie numeroasă

Câți copii are Cristian Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 are o familie numeroasă

GALERIE FOTO (7) Câți copii are Cristian Popescu Piedone.

Câți copii are Cristian Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 al Capitalei se poate mândri cu familia sa. Cristian Popescu Piedone are doi copii cu soția sa, iar aceștia la rândul lor au copii. Cu ce se ocupă fiul și fiica lui Piedone?

Câți copii are Cristian Popescu Piedone. Primarul Sectorului 5 are o familie numeroasă

Câți copii are Cristian Popescu Piedone. Este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din Capitală, iar de mai bine de 30 de ani are aceeași femeie. Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei este căsătorit cu Iulia, iar împreună au doi copii, Vlad și Ana Maria. Fiul acestora i-a călcat pe urme tatălui, în prezent fiind membru al PPU-SL afiliat Grupului PSD, deținând și funcția de deputat în Suceava. Vlad Popescu este căsătorit la rândul lui și are doi copii. Fiul lui Piedone a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, copilărind pe Valea Bistriței, acolo unde a și candidat anul trecut pentru funcția de deputat.

De cealaltă parte, fiica primarului, Ana Maria este căsătorită și are o fetiță minunată. Aceasta s-a cunoscut cu soțul ei pe Facebook, iar după ce s-au întâlnit și-au dat seama că a fost dragoste la prima vedere. Ulterior, au devenit soț și soție. Deși este o persoană ocupaă, Cristian Popescu Piedone este foarte fericit că are o familie atât de numeroasă. De când a devenit bunic, viața acestuia s-a schimbat radical. Fiul lui Vlad a fost botezat de Andra și Cătălin Măruță în 2014. „Dumnezeu m-a binecuvântat! Bunic pentru a treia oară! Astazi fata mea a facut familia și mai fericită aducând pe lume o prințesă pe nume Celine Nicole. Încă un motiv sa merg mai departe!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook, în urmă cu doi ani.

De asemenea, în 2018 a avut loc un eveniment important în familia Popescu. Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, iar cu această ocazie, tatăl ei a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare: „Emoții mari, ca atunci când îți pleacă fata de acasă. Șerban, îți doresc tot binele din lume. Fata mea, sufletul si aerul meu, sa fii sănătoasă si să-mi faci nepoței mulți. Te iubesc tata și mama, și mai ales fratele tau, care îți va fi și naș”, a fost mesajul transmis de Piedone în momentul respectiv.

Cristian Popescu Piedone, bunic a patra oară

În cadrul unei emisiuni, Cristian Popescu Piedone a anunțat că va deveni bunic a patra oară. Fiica sa, Ana Maria este însărcinată și urmează să aducă pe lume tot o fetiță. ”În premieră, dacă tot suntem aici, să faceți rectificări, nu aveați de unde să știți, fata mea e însărcinată, voi mai avea o nepoată. Voi fi bunic de patru nepoți.(…) Iar, fetele, când vin ele și mă calcă pe picioare, se dau cu ruj pe buze, și stau să mă machieze toată ziua…Vă dați seama, vin seara acasă, de multe ori am probleme, dar zâmbesc doar pentru ei. De la ei mă încarc și am puterea să merg și a doua zi mai departe”, spunea primarul Piedone.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristian Popescu Piedone a vorbit despre soția sa, cu toate că politicianul este foarte discret în ceea ce privește viața de familie. Primarul Sectorului 5 a declarat că o iubește foarte mult pe soția sa, Iulia, cu care este împreună de mai bine de 30 de ani. ”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea Piedone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: