Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu prevestea divorțul lui Pepe de Raluca. Ce spunea vedeta în urmă cu mulți ani

Oana Zăvoranu prevestea divorțul lui Pepe de Raluca. Ce spunea vedeta în urmă cu mulți ani

Oana Zavoranu si Pepe

Divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă stârnește apele tulburi ale trecutului. Oana Zăvoranu pare că prevestea acest eveniment, în urmă cu mulți ani, după ce artistul a rupt căsnicia cu ea. Vedeta făcea afirmații care au lăsat semne de întrebare.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre căsătoria lui Pepe și a Ralucăi

În urmă cu mulți ani, fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu pare că știa că actuala căsnicie a artistului cu Raluca nu va dura. Vedeta aducea acuzații care au stârnit uimire. Concret, Oana spunea că relația artistului cu Raluca este din interes, Pepe fiind obligat de familia fetei să facă din nou pasul căsătoriei. Mai mult, îl acuza pe cântăreț de violență, infidelitate și chiar că ar avea un copil cu o damă de companie.

„Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui. Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns. Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul. Ea are kilometrajul dat peste cap, crede că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, la el e invers. El seamănă cu Shrek, ea cu Fiona“, şi-a început Oana atacul.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a afirmat că nunta lui Pepe a fost un eveniment foarte mediatizat datorită ei. „Până acum trei ani avea loc un divorţ oribil. Se despărţea un cuplu: Oana-Pepe. Din momentul în care s-a dus la Măruţă opt săptămâni, cu toţi chiloţii mei pe masă, a început să îl bage lumea în seamă. Tot ce i se întâmplă lui acum, 80 la sută mi se datoreză mie. Dacă nu se despărţea de mine, nu îl băga nimeni în seamă“, a mai afirmat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: ”Pepe m-a bătut”/”Pepe a făcut orgii sexuale”

„Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru că m-a bătut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement când e beat (…) Pepe a facut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricând. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa. Asta se întâmpla pe vremea în care eram căsătoriţi. Eu am fost o cretină şi o proastă că l-am crezut tot timpul (…) Presa scria despre faptul că el mă înşela, dar acasă eram atât de proastă, încât el mă hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ“, a încheiat Oana Zăvoranu.

Cum a cunoscut-o Pepe pe Raluca

Pepe a mărturisit că o cunoscuse pe Raluca cu mult timp înainte de a se căsători cu ea. Ceea ce înseamnă că solistul a avut prima întâlnire cu mama fetițelor sale pe vremea când era în relație cu Oana Zăvoranu.

Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant (…)După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, declara Pepe.

Cu timpul, Oana pare că a trecut peste suferința divorțului.

”Nu mă interesează. Mi se rupe. Nu mă mai interesează subiectul ăsta”, Oana Zăvoranu.

Pepe și Raluca divorțează după opt ani de relație

Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube. Cei doi s-au căsătorit religios în 2014, iar civil în 2012, și au două fetițe împreună.

Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Pepe a declarat în vlogul său că după ce s-au separat în urmă cu două săptămâni, cei doi se înțeleg mai bine și nu mai există tensiuni. „Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a mai spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: