Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu se căieşte. De Sărbători, e cu gândul la părinţi: „În familia mea, totul a fost privilegiat”

Oana Zăvoranu se căieşte. De Sărbători, e cu gândul la părinţi: „În familia mea, totul a fost privilegiat”

Ce dietă ține Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu petrece Sărbătorile de iarnă cu gândul la părinţii ei. Vedeta TV le-a mulţumit pentru că i-au insuflat spiritul sărbătorii Naşterii Domnului.

Actriţa și-a adus aminte despre perioada copilăriei sale, dar și despre cât de recunoscătoare se simte pentru că a avut parte de o familie despre care acum are numai cuvinte frumoase de spus.

Zăvoranu, cuprinsă de tristeţe

Oana Zăvoranu le-a făcut o urare fanilor ei, transmițându-le toate gândurile bune și putere pentru a depăși greutățile care le apar în cale.

De când eram mică, în familia mea totul a fost privilegiat, mai ales Crăciunul. Mama și Tata mi-au insuflat sănătos importanța acestei sărbători ca fiind ceva magic, unic cu adevărat.

Acum, la fel de ‘mică’ tot așa simt, pentru că ceea ce ni se imprimă în memorie din FAMILIE și în copilărie merge cu noi toată viața. Bucurați-vă cu toții de Nașterea Fiului lui Dumnezeu, că El este NUMAI UNUL.

Vă trimit iubire si forță în tot, gânduri bune și să petreceți cu familia și prietenii adevărați, măcar în noaptea asta magică ca sa fie altfel. Crăciun Fericit cu realizări si inspirație fiecare în ce vreți!

Sufletul e totul, restul vine și pleacă, nu moștenim lumea sau pământul. Vă pup si va iubesc, Oana”, a scris Zăvoranu în mediul online.

Dosarul de corupție se va judeca

Curtea de Apel București a dat undă verde pentru începerea judecății dosarului de mare corupție în care frumoasa brunetă este acuzată de fapte de șantaj la adresa medicului Bogdan Furtună, managerul spitalului Colțea din București.

„În baza art.345 Cod proc.pen. cu referire la art. 346 alin.2 C. proc, penal, respinge ca nefondate solicitările de restituire a cauzei la procuror.

Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr.183 din data de ¹7 iunie 2022 al Parchetului de pe lăngă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticoruptie – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, privind pe inculpatii ZAVORANU IOANA și CALIN IONUȚ SILVIU, precum și legalitatea administrării probelor și efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecății. Încheierea este supusă contestația în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii. Pronunțată în cameră de consiliu, astăzi 20.12.2022”, se arată în minuta deciziei magistratului de cameră preliminară de la Tribunalul București.

Oana Zăvoranu este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, cu darea în vileag a unor fapte nereale, dacă acesta nu se va prezenta la notarul public pentru a semna o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente, în valoare de 400.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: