Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman. Ce părere are actrița despre faptul că iubita lui Marius Elisei își cumpără rochii de la tarabă

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman. Ce părere are actrița despre faptul că iubita lui Marius Elisei își cumpără rochii de la tarabă

GALERIE FOTO (2) Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman. Recent, iubita lui Marius Elisei a fost surprinsă în timp ce își cumpăra rochii de la o tarabă de la periferia Capitalei. Pentru că nu-i scapă nimic, Oana Zăvoranu și-a spus părerea, așa cum știe ea, despre gestul Oanei Roman.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman. Ce părere are actrița despre faptul că iubita lui Marius Elisei își cumpără rochii de la tarabă

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman. Atitudinea tăioasă și transparentă a Oanei Zăvoranu nu mai este o surpriză pentru nimeni. Actrița este cunoscută pentru stilul ei tranșant de a-și spune părerea despre unele vedete din România. Pe Oana Roman a criticat-o la fiecare pas, iar acum, fosta soție a lui Pepe a avut o nouă reacție la adresa acesteia.

Oana Roman are o afacere cu haine, pe care o promovează intens pe rețelele de socializare. Pe site-ul său se regăsesc numeroase rochii, care ar purta semnătura vedetei. Ei bine, se pare că realitatea este, de fapt, alta. Recent, Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși în timp ce se afla într-un complex de pe lângă București, cumpărând câteva articole vestimentare. Ciudat este faptul că în acel complex, producătorii nu vând la bucată, ci la seturi. Mai mult, pe site-ul Oanei Roman se regăsesc articole vestimentare asemănătoare cu cele pe care fiica fostului premier al României le-a cumpărat din complexul comercial. După ce a văzut imaginile cu vedeta de la Antena Stars, Oana Zăvoranu a reacționat imediat la adresa acesteia. ”Haine la kilogram, neamule! Nuuu, nu se poate așa ceva. Și noi care credeam că le face prin vreun atelier de 5 stele din Italia, în colaborare cu Giorgio Armani. Hai la haine de la ”laifstail”, influencera de la Sorbona. Gâșteleee!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu, reactie acida la adresa Oanei Roman

Oana Romana a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu

După ce Oana Zăvoranu a început să fie din ce în ce mai vocală în mediul online, multe vedete din showbiz-ul românesc au criticat-o pe actriță pentru modul în care vorbește despre ele. Printre ele s-a numărat și Oana Roman, care s-a înfuriat când Oana Zăvoranu i-a pus porecla „purcelușa Peppa”.

După ce bruneta a luat fotografiei Izei, fiica Oanei Roman, și a denigrat-o pe rețelele de socializare, iubita lui Marius Elisei a luat atitudine. ”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, scria, atunci, Oana Roman, pe Instagram. După câteva luni, Oana Roman a câștigat procesul pe care i l-a intentat Oanei Zăvoranu. Mândră de reușita sa, vedeta tv s-a lăudat cu acest rezultat pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: