Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman face eforturi uriașe pentru ca mama ei să se însănătoșească! ”Nu sunt cea mai în formă”

Oana Roman face eforturi uriașe pentru ca mama ei să se însănătoșească! ”Nu sunt cea mai în formă”

Oana Roman face eforturi uriașe pentru ca mama ei să se însănătoșească! ”Nu sunt cea mai în formă”

Oana Roman are o perioadă foarte agitată! Vedeta nu știe ce să mai facă pentru ca mama ei să se însănătoșească! Starea de sănătate a celei care i-a dat viață nu-i dă pace deloc!

Oana Roman face eforturi uriașe pentru ca mama ei să se însănătoșească! ”Nu sunt cea mai în formă”

Deși trece printr-o perioadă foarte bună, asta pentru că s-a împăcat cu fostul ei soț, Oana Roman mai are o problemă pe cap care nu-i dă pace. Aceasta este tare îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, care după operație nu se simte prea bine și trebuie să ia tratament. Chiar și cu tot efortul medicilor, Mioara Roman nu se simte bine, iar cea care se preocupă cel mai mult este Oana Roman.

Iubita lui Marius Elisei nu are deloc liniște și nu știe ce să mai facă pentru ca mama ei să se simtă ceva mai bine. Aceasta le-a povestit și urmăritorilor ei prin ce trece și speră că poate așa se mai calmează și poate găsi soluții.

”M-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

De asemenea, vedeta le-a transmis fanilor săi că, deocamdată, nu se simte în stare să vorbească prea mult despre această situație, dar o va face la un moment dat.

”O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum”, a spus Oana Roman.

În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman

În urmă cu 14 ani, Mioara și Petre Roman au divorțat după mai bine de 30 de ani de căsnicie, surprinzându-i pe apropiați. La scurt timp, fostul prim-ministru al României și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, care i-a dăruit un fiu, și a părut să se detașeze complet de fosta familie. Această despărțire a afectat-o foarte mult pe Oana Roman, fiica celor doi. Vedeta a recunoscut de multe ori că a suferit foarte mult în urma despărțirii părinților săi, mai ales că tatăl său și-a întemeiat o altă familie. În perioada în care Mioara și Petre Roman au divorțat, Oana trecea deja printr-o dramă, și anume despărțirea de Cornel Păsat.

Recent, Oana a vorbit despre acea perioadă, menționând că cel mai mult a afectat-o faptul că părinții ei nu și-au mai vorbit de atunci. „În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei’, a mărturisit Oana Roman în emisiunea lui Capatos.

După ce au divorțat, Mioara și Petre Roman au ales să nu-și mai vorbească, iar Oana a suferit foarte mult. Fostul politician și-a întemeiat o altă familie și a vorbit tot mai puțin cu Oana și Catinca. În ultima perioadă, Oana și Petre Roman s-au împăcat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: