Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare! Oana Roman a făcut primele declarații

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare! Oana Roman a făcut primele declarații

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare! Oana Roman a făcut primele declarații

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare! Oana Roman a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acesteia. 

Mioara Roman este internată la un centru pentru recuperare

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a declarat că Mioara Roman este internată pentru o lună într-un centru de îngrijire și recuperare ce aduce mai mult a hotel de 5 stele și nu a azil, așa cum a fost acuzată de gurile rele.

Fiica lui Petre Roman are mare grijă de mama ei, fiind foarte apropiate! Vedeta nu a scăpat-o din ochi pe Mioara Roman de când aceasta a început să aibă probleme de sănătate, mai ales după ce acestea s-au agravat, iar femeia a ajuns de urgență la spital. De ceva timp, cele două locuiesc împreună, Oana având grijă ca mama ei să nu ducă lipsă de nimic.

În urmă cu câteva luni, Mioara Roman a suferit o nouă operație, iar aceasta a avut nevoie de internare pentru a se recupera. Atât Oana cât și sora ei s-au interesat ca femeia care le-a dat viață să aibă cele mai bune condiții pentru a-și reveni, însă de curând acestea au fost acuzate că și-au dus mama la un azil pentru bătrâni.

Oana Roman a făcut primele declarații în legătură cu acest subiecte și a mărturisit că locul în care va sta mama ei în următoarea lună este de departe ceea ce se crede a fi un azil, ci este mai mult ca un hotel de 5 stele, unde clienții au parte de tot ce își doresc.

”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman.

Oana Roman cheltuie mii de euro pentru ca mama ei să se refacă

Vedeta s-a gândit că e cel mai bine că Miora Roman să aibă toată perioada sprijin alături, iar centrul este unul foarte bine organizat și care arată ca un adevărat resort de lux. Ei bine așa cum era de așteptat, astfel de servicii valorează și sume destul de mari. Astfel că, Oana Roman plătește pe lună nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de euro, în funcție de procedurile pentru care optează.

Mai mult, mama Oanei Roman este foarte încântată de centrul unde își va petrece timpul în următoarea perioadă. Cum este și aproape de locuința fiicei sale, aceasta nu va stat constant acolo, ci va trece prin vizită și la Oana. Ba mai mult, vedeta a mărturisit că mama sa este foarte sociabilă și toată lumea de la centru o cunoaște și vrea să intre în vorbă cu ea.

”E la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o ratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: