Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman își internează mama, din nou. Mioara Roman încă se luptă cu probleme grave de sănătate: „Are mâna paralizată!”

Oana Roman își internează mama, din nou. Mioara Roman încă se luptă cu probleme grave de sănătate: „Are mâna paralizată!”

Oana Roman își internează mama, din nou! Fiica lui Petre Roman este nevoită să ia această decizie, având în vedere că Mioara Roman nu-și mai poate mișca o mână.

Medicii i-au pus Mioarei Roman un diagnostic crunt. Este vorba de Parkinson agresiv. Din această pricină, în aceste momente, fosta soție a lui Petre Roman nu își mai poate mișca o mână. Mai mult, au apărut și ceva complicații, așadar sănătatea Mioarei Roman e pusă la grea încercare.

Oana Roman își internează mama, din nou!

Ca să poată să își ajute mama, Oana Roman a luat-o pe Mioara să locuiască cu ea, de când s-a mutat în noua vilă. A găsit și o femeie care să vină de patru ori pe săptămână acasă pentru a se ocupa de Mioara. Însă Oana Roman a mărturisit că nu mai face față situației.

Prin urmare, fiica lui Petre Roman a luat decizia să-și interneze mama pentru o lună la o clinică de recuperare. Acolo, Mioara Roman ar urma să aibă parte de îngrijiri specializate și tratamente non-stop.

“O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Mioara Roman nu se mai poate îmbrăca singură

Mioara Roman nu-și poate mișca o mână de mai multă vreme, așa că Oana este cea care o îmbracă, o machiază și o duce la spital atunci când este nevoie.

“La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a dezvăluit Oana Roman în emisiunea “Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: