Redactia.ro
Home » Monden » În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman. Fiica lor a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Despărțirea părinților mei mă afectează”

În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman. Fiica lor a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Despărțirea părinților mei mă afectează”

GALERIE FOTO (3) În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman

În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman. După un mariaj de trei decenii, părinții Oanei Roman au divorțat. Vedeta a fost marcată de această decizie, dezvăluind recent în ce relație au rămas Mioara și Petre Roman după divorț.

În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman. Fiica lor a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Despărțirea părinților mei mă afectează”

În ce relație au rămas Mioara și Petre Roman. În urmă cu 14 ani, Mioara și Petre Roman au divorțat după mai bine de 30 de ani de căsnicie, surprinzându-i pe apropiați. La scurt timp, fostul prim-ministru al României și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, care i-a dăruit un fiu, și a părut să se detașeze complet de fosta familie. Această despărțire a afectat-o foarte mult pe Oana Roman, fiica celor doi. Vedeta a recunoscut de multe ori că a suferit foarte mult în urma despărțirii părinților săi, mai ales că tatăl său și-a întemeiat o altă familie. În perioada în care Mioara și Petre Roman au divorțat, Oana trecea deja printr-o dramă, și anume despărțirea de Cornel Păsat.

Mioara si Petre Roman

Recent, Oana a vorbit despre acea perioadă, menționând că cel mai mult a afectat-o faptul că părinții ei nu și-au mai vorbit de atunci. „În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei’, a mărturisit Oana Roman în emisiunea lui Capatos.

Mioara Roman impreuna cu fiicele sale

 

Oana Roman, afectată de relația inexistentă a părinților săi

După ce au divorțat, Mioara și Petre Roman au ales să nu-și mai vorbească, iar Oana a suferit foarte mult. Fostul politician și-a întemeiat o altă familie și a vorbit tot mai puțin cu Oana și Catinca. În ultima perioadă, Oana și Petre Roman s-au împăcat.

Deși fosta soție are probleme de sănătate, Petre Roman nu a reacționat în niciun fel, iar singura dată în care cei doi foști s-au mai întâlnit a fost la nunta fiicelor cu Marius Elisei, dar atunci nu au interacționat deloc. „Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare.Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an, mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai OK‘, a mai spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: