Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5. Câți bani va câștiga

Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5. Câți bani va câștiga

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5 (1)

Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5. Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că va lucra la Primăria Sectorului 5 al Capitalei. Oana a postat o imagine în care apare alături de Cristian Popescu Piedone. Câți bani va primi vedeta?

Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5. Câți bani va câștiga

Oana Zăvoranu va fi director de Comunicare la Primăria Sectorului 5. Este una dintre cele mai apreciate și controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Oana Zăvoranu a devenit noul direct de Comunicare al Primăriei Sectorului 5 din București. Chiar ea a făcut anunțul pe rețelele de socializare, surprinzându-și fanii. Vedeta a postat o imagine în care apare alături de Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5. Mulți s-au întrebat câți bani câștigă, de fapt, Oana Zăvoranu la noua sa slujbă

. Ei bine, spre surprinderea tuturor, bruneta nu va câștiga niciun ban, deoarece e angajată pe post de voluntar și nu va avea niciun salariu. Actrița a precizat că a primit această propunere cu mare bucurie și susține că are multe lucruri de transmis. ”Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătita, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz”, a spus Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu a mărturisit că în tot acest timp și-a descoperit calitățile de manager, de organizare, iar din acest motiv și-a deschis și o clinică împreună cu soțul ei pe care vrea să o dezvolte și să deschidă cât mai multe sedii în București. ”Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a mai spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Cum a ajuns Oana Zăvoranu să lucreze împreună cu Piedone

Nu este prima dată când Oana se implică în politică. Reamintim că în urmă cu câțiva ani, bruneta și-a încercat norocul alături de mama sa, Mioara Zăvoranu. Vedeta și-a investit o mare parte din banii săi într-o afacere profitabilă pe care o are în Capitală, deschizându-și alături de soțul ei o clinică medicală. În urmă cu mulți, Oana și mama ei, au fost membre ale Partidului România Mare, dar nu pentru mult timp. După ce a renunțat la această funcție, după câțiva ani s-a arătat din nou interesată de politică, iar în 2017 își întreba fanii dacă ar fi alături de ea în cazul în care ar înființa un partid care să se ocupe de drepturile animalelor. După multe încercări în acest domeniu, nu este membra unui partid, dar va fi subalterna lui Cristian Popescu Piedone.

Vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de edilul sectorului 5, iar descrierea a luat prin surprindere marea sa comunitate. În imagine, Oana apare extrem de apropiată de primarul Sectorului 5.”În vizită la viitorul meu șef”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Oana Zavoranu si Cristian Popescu Piedone

La scurt timp, Piedone a declarat că i-a oferit vedetei postul de consilier de imagine. De asemenea, acesta a declarat că se cunoaște de mult timp cu actrița și o consideră extrem de potriviă pentru această funcție. ”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte (…) când făcea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: