Redactia.ro
Home » Monden » Obiceiul bizar pe care Irinel Columbeanu îl respectă cu sfințenie la azil. Ce face în fiecare dimineață, imediat cum se trezește

Obiceiul bizar pe care Irinel Columbeanu îl respectă cu sfințenie la azil. Ce face în fiecare dimineață, imediat cum se trezește

GALERIE FOTO (2) irinel columbeanu

Irinel Columbeanu locuiește acum într-un azil de bătrâni de aproximativ trei săptămâni. Fostul milionar urmează cu regularitate o rutină zilnică și beneficiază de liniște și îngrijire specializată la căminul din Ghermănești. Cu toate acestea, dimineața, Irinel are un obicei destul de ciudat. Patronul azilului de la Ghermănești l-a dat de gol pe fostul om de afaceri și a spus totul!

Obiceiul bizar pe care Irinel Columbeanu îl respectă cu sfințenie la azil. Ce face în fiecare dimineață, imediat cum se trezește

La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu își duce zilele la azilul de la Ghermănești, deși nu se poate spune că este lipsit de griji. Fostul milionar a fost așezat într-o cameră individuală, cu toate că nu dispune de mijloacele financiare necesare pentru a acoperi chiria lunară de 7000 de lei. Momentan, aceste costuri sunt acoperite de Ion Cassian, proprietarul azilului unde a fost găzduit în ultimele momente ale vieții și tatăl lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, Ion Columbeanu.

Recent, Serghei Mizil s-a prezentat la azilul unde locuiește prietenul Columbeanu și a inițiat o colectă în cadrul emisiunii sale de tip podcast pentru a-l ajuta  pe fostul milionar, care a ajuns în prezent într-o situație financiară precară, să acopere costurile de la azil.

În cadrul podcastului, fanii lui Columbeanu au putut să afle mai multe despre obiceiul ciudat pe care Irinel îl are în fiecare dimineață. Conform patronului azilului, Irinel ascultă imnul României imediat cum se trezește precum un adevărat patriot. „Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici“, a declarat patronul azilului.

Irinel Columbeanu continuă să fie curtat de domnișoare, chiar dacă se află la azil

irinel si romanita

În vremurile lui de glorie, Irinel Columbeanu nu ține cont de bani și arunca cu sume fabuloase în stânga și în dreapta, permițându-și să-și îndeplinească orice capriciu îi trecea prin cap. Anii s-au scurs, iar averea lui a ajuns o ruină, la fel precum celebra vilă de la Izvorani.

Cazat la azil, unde nu își permite să plătească taxele din cauza pensiei mici pe care o încasează, Irinel Columbeanu a primit vizita unei foste iubite și se pare că și Romanița Iovan i-ar fi trimis mai multe mesaje. Romanița este o altă iubire a lui Irinel, din perioada tinereții, povestea lor de dragoste ajungând la final în anul 1996.

Contactat de către Cristian Brancu, Irinel Columbeanu a povestit că a schimbat mai multe mesaje cu Romanița Iovan, însă nu a dorit să dezvăluie care a fost conținutul acestora. În plus, fostul afacerist a declarat că este contactat de mai multe domnișoare, din România și din străinătate, care doresc să converseze cu el.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: